Butikssäljare GANT Rekryteringskväll, Stockholm

Butikssäljare GANT Rekryteringskväll, Stockholm

Är du intresserad av att arbeta i någon av våra butiker i Stockholm, Uppsala eller Norrtjälje? Varje månad anordnas en rekryteringskväll för potentiella kollegor. Söker du en extra – deltid eller heltidstjänst? Välkommen in med din ansökan!

Beskrivning av rekryteringskvällen

En gång i månaden bjuds ett 10-tal kandidater in för gruppintervjuer och case-övningar samt närmare presentation av GANT. Om du är intresserad av att delta skickar du in din ansökan nedan, har du en intressant profil för en tjänst hos oss bjuds du in till rekryteringskvällen. Går du sedan vidare från rekryteringsträffen får du så fort det öppnar upp sig en ledig tjänst träffa butikschefen och provjobba i den aktuella butiken.

Nästa rekryteringskväll

Datum: Tisdag 13/11

Tid: 16:00-18:00

Adress: Huvudkontoret, Tullvaktsvägen 9, Frihamnen

Om GANT

På GANT arbetar vi utifrån våra värderingar i allt vi gör. Vi som jobbar här drivs av att vara autentiska, innovativa och passionerade. Vilket innebär att vi är genuina och respektfulla mot varandra och våra kunder. Vi älskar det vi gör och arbetar tillsammans mot ett och samma mål. Vi strävar alltid efter att överträffa kundernas förväntningar.

GANT Sverige har idag totalt 32 GANT-butiker, varav 4 är franchisebutiker och 3 är outlets, samt 190 återförsäljare landet runt. Vi har cirka 200 anställda fördelat mellan butik och huvudkontor i Frihamnen i Stockholm.

Så här beskriver våra butikssäljare i Gant Åhléns City sitt jobb:

"En utvecklande och rolig arbetsplats, vi är ett grymt team som kompletterar varandra och gillar att få saker och ting gjorda. Men framförallt att kundfokuset kommer alltid i första hand."

Ansvarsområden
 • Du driver vår dagliga försäljning där du representerar GANT som varumärke i allt du gör, alltifrån hur du tar emot kunden i butik, guidar, ger råd och vägleder genom våra olika koncept.
 • Du säkerställer hög kvalitet på vår service där våra kunder får en genuin GANT upplevelse när de handlar oss hos. Vår service gentemot våra kunder ska spegla oss som ett premiumvarumärke.
 • Med din starka passion för mode och livsstilskoncept skapar du dig mycket god inblick i våra olika typer av material, kvaliteter, passformer och plagg. Din nyfikenhet gör att du skapar dig en unik ställning som expert på våra plagg.
 • Du packar upp varor och ser till att butiken alltid är i gott skick enligt GANTs guidelines.
Personliga egenskaper
 • Utåtriktad och lyhörd inför varje kunds behov.
 • Nyfiken med stor passion för mode och livsstilskoncept.
 • Ett resultatorienterat sinne med intresse för försäljning, gärna med idrottsbakgrund.
 • Flexibel och trivs med ett högt tempo.
Tidigare erfarenhet
 • Intresse för försäljning och service.
 • Talar svenska och engelska, gärna fler språk.
 • Tidigare erfarenhet av arbete inom försäljning, service och visual merchandising är starkt meriterande.
 • Erfarenhet av arbete med livsstilskoncept är meriterande.
 • Vi välkomnar mångfald oavsett bakgrund för att vi tror att det skapar dynamik i arbetsgruppen och att det speglar vår kundgrupp.
Ansökan

Om du är intresserad av att delta på rekryteringskvällen eller vill rekommendera någon vill vi gärna ha din ansökan eller komma i kontakt med dig så snart som möjligt. Ansök med ditt CV, personliga brev och genom att besvara våra frågor. Går du vidare i processen kommer du få inbjudan till rekryteringskvällen. Inbjudningarna kommer ske löpande. Tveka inte att höra av dig till sarah.mian@gant.com vid frågor Vi ser fram emot din ansökan!

Lär känna oss genom att följa LIFEATGANT
Mer info
Kontaktperson sarah_mian
Telefon 08-506 760 60
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 dec (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

GANT is the original American lifestyle brand with European sophistication, offering premium clothing, accessories and home furnishings for men, women and kids. Born in 1949 on the campuses of the American East Coast universities and raised in Europe, GANT enjoys a global presence in over 70 markets, 750 stores and 4,000 selected retailers. Please visit gant.com for more information.