Montör i produktion till GSW Rullgardiner AB, Stockholm

Montör i produktion till GSW Rullgardiner AB, Stockholm

Produktionsmontör av invändiga solskyddsprodukter

Stockholm, Vällingby


Hög kvalitet och service med snabb leverans är vad GSW strävar efter. Företaget grundades 1954 och har än idag kvar flera av sina första kunder. Vill du vara med och utvecklas med GSW's fortsatta tillväxt?

Om tjänsten

Som produktionsmontör av invändiga solskydd producerar du rullgardiner, plisségardiner samt lamellgardiner tillsammans med oss andra i verkstaden. Vi arbetar nära varandra med en social känsla och ett trevligt bemötande. Hos oss handlar det mycket om precision och noggrannhet då vi strävar efter en väldigt hög kvalitet på våra produkter.

Arbetsuppgifterna består mestadels av att montera ihop produkter samt en del sömnadsarbete. Du kommer även med tiden hjälpa till med telefonsamtal från kunder.

Vi erbjuder

Vi är ett mindre familjeföretag som inom kort står inför ett generationsskifte samt är i ett växande skede i branschen. Under kommande år kommer vi att öka våra volymer och hoppas få hjälp med att låta företaget växa och bli bättre med din hjälp.

Idag består GSW Rullgardiner av mycket erfarenhet då några av oss i personalen varit med i branschen under en lång tid. Vi hjälps åt allihop inom produktionen och samarbetar ofta och gärna i team.

"GSW Rullgardiner är ett väletablerat företag som funnits länge och besitter stark kompetens inom invändiga solskydd. Med erfarenheten blandat med den yngre generationens arbetare har vi bildat en rolig och trevlig sammanhållning. Vår ambition i framtiden är att växa oss ännu starkare inom service och leveranssäkerhet till våra kunder."

Din profil

Vi söker dig som är praktiskt lagd och gillar att arbeta i team med andra. Du skall vara noggrann, social och gilla att umgås i grupp.

Har du haft ett arbete i närliggande bransch med hantverksvana så är det ett plus.

Goda kunskaper i svenska både i tal och skrift är ett krav.

Kontakt

För frågor om tjänsten kontakta Kenneth Mattsson på 08-38 84 90. Urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: hantverkare, montör, installatör, snickare, händig, montering, produktion
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 21 dec 2019 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!