Utvecklare till GS1

Utvecklare till GS1

Vill du vara med och driva utvecklingen av produkter som hjälper till att digitalisera Sveriges varuflöden?

GS1 söker nu en utvecklare som kommer att vara med i utvecklingen av centrala systemkomponenter för verksamheten. Hos oss ingår du i en världsomspännande organisation som utvecklar standarder för varu- och informationsflöden som effektiviserar företags affärsprocesser och förenklar handel globalt och lokalt. Hos oss blir du en viktig del i utvecklingen av ett bolag med djup kunskap och förståelse för hur företag kan bygga sina processer för att kunna förhålla sig till omvärldens ökade krav.

Om rollen

Som utvecklare på GS1 kommer dina arbetsuppgifter vara en kombination av krav, utveckling och molndrift. Utifrån verksamhetskrav tas systemlösningar fram som ger kundnytta. Detta innefattar kravanalys, systemutveckling, implementation samt test och testautomation. Andra förekommande arbetsuppgifter kan exempelvis vara uppsättning och konfiguration av drifts- och utvecklingsmiljöer i Azure.

Du kommer även att vara med i uppsättning av CI/CD-processer för egen utveckling tillsammans med underleverantörer liksom utveckling av integrationer tillsammans med externa kunder och andra globala intressenter.

Din Profil

Vi söker dig som har erfarenhet av utveckling i .NET och .Net Core. Erfarenhet av Angular, C#, olika scriptspråk, XML, JSON och Web-services är meriterande då dessa verktyg används dagligen. Då stort fokus ligger på molnlösningar ser vi gärna att du även har erfarenhet inom detta område.

Som person trivs du i en föränderlig miljö där du ges möjlighet att arbeta självständigt och gillar att ta egna initiativ. Du är kommunikativ, strukturerad, prestigelös och har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vi med Dfind IT. Om du har frågor rörande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Marcus Grahn via marcus.grahn@dfind.se eller Louise Nachtweij via louise.nachtweij@dfind.se. Ansök till tjänsten via www.dfind.se/it.

Varmt välkommen med din ansökan! Intervjuer och urval sker löpande.

Ingen produkt är bättre än sin digitala story. Vi hjälper dig att få den berättad.

GS1 Sweden ägs till lika stora delar av Dagligvaruleverantörers Förbund (DLF) och Svensk Dagligvaruhandel (SvDH). Företaget ingår in en världsomspännande organisation som utvecklar standarder för varu- och informationsflöden som effektiviserar företags affärsprocesser och förenklar handel globalt och lokalt. I över 35 år har företagets drivkraft varit att förändra och förbättra företag- och branschers möjlighet att utveckla sina affärer och verksamheter. GS1 Sweden är en del av GS1s globala nätverk med mer än 110 lokala GS1-organisationer i nästan 150 länder. Företaget verkar för att utveckla och sprida globala, branschneutrala standarder och lösningar som förbättrar värdekedjan.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Dfind IT
Sista ansökningsdag 31 aug (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Dfind IT är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat på IT. Vi jobbar för att andra ska lyckas. Vår målsättning är att våra kandidater hittar det perfekta uppdraget och att våra kunder hittar just den kompetens de behöver.