Sales and Client Relations Manager

Sales and Client Relations Manager

Att omvärlden förändras i högt tempo är ingen nyhet, det vet vi alla. Kraven på snabbhet, korrekthet, hållbarhet och spårbarhet ökar. Hos oss på GS1 är du en viktig del i utvecklingen av ett bolag med djup kunskap och förståelse för hur företag kan bygga sina affärsprocesser i en digitaliserad omvärld. Vår verksamhet drivs av ett högt engagemang för våra produkter och det mervärde vi genererar.

Vi erbjuder dig:
På GS1 erbjuds du en spännande möjlighet att komma in i ett globalt företag. Du kommer att få en nyckelroll i att driva och utveckla GS1:s strategiska kunder tillsammans med kollegor med högt engagemang och stark passion för våra produkter och kunder. Vi på GS1 värnar om våra medarbetare och erbjuder generösa förmåner och ett attraktivt läge mitt i city.

Om du tycker att det känns spännande har du nu möjligheten att bli en del av vårt säljteam
I rollen som Sales and Client Relations Manager kommer du att ansvara för ett antal nyckelkonton med fokus på att utveckla affären. Kunderna har en relation till GS1 och ditt uppdrag är att utöka våra kunders användning av våra produkter. I din vardag möter du bolag inom FMCG/Foodservice, Apotek, DVH/Retail m.fl och beslutsfattare på många olika nivåer allt från logistikchefer, supply managers, inköpschefer, marknadschefer, VD osv.

Rollen kräver att du har en hög verksamhets- och affärsförståelse och är genuint är intresserad av hur verksamheter är uppbyggda. Du har förmåga att på ett konsultativt och strukturerat sätt kartlägga, kvalificera, projektleda och driva dina kunder mot utveckling. För att vara framgångsrik i rollen är du nyfiken, har förmåga att omsätta ny information snabbt och brinner för att bidra med kundvärde. Du har under de senaste fem åren arbetat med försäljning med en konsultativ inriktning.

Visst blir du nyfiken? Hör av dig så berättar vi mer!

Ingen produkt är bättre än sin digitala story. Vi hjälper dig att få den berättad.
I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys Seniora Rekryteringskonsult Daniel Bjerndahl. Du ansöker via: http://www.salesonly.se För eventuella frågor är du välkommen att ringa Daniel på 0765259029. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Intervjuer sker löpande och vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.

GS1 Sweden ägs till lika stora delar avDagligvaruleverantörers Förbund (DLF) ochSvensk Dagligvaruhandel (SvDH). Företaget ingår in en världsomspännande organisation som utvecklar standarder för varu- och informationsflöden som effektiviserar företags affärsprocesser och förenklar handel globalt och lokalt. I över 35 år har företagets drivkraft varit att förändra och förbättra företag- och branschers möjlighet att utveckla sina affärer och verksamheter. GS1 Sweden är en del av GS1s globala nätverk med mer än 110 lokala GS1-organisationer i nästan 150 länder. Företaget verkar för att utveckla och sprida globala, branschneutrala standarder och lösningar som förbättrar värdekedjan.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av SalesOnly
Sista ansökningsdag 16 maj 2019 (23 dagar kvar)