Marknadskommunikatör till GS1 i Stockholm

Marknadskommunikatör till GS1 i Stockholm

Vi söker en marknadskommunikatör till GS1 Sweden! Är du intresserad av att jobba inom kommunikation och marknadsföring? Sök här!

Nu söker vi en marknadskommunikatör till GS1 Sweden, som kommer att vara med att utveckla produktmarknadsföringen i flera olika kanaler. GS1 Sweden är en del av en global verksamhet som jobbar med standarder/identifieringssystem (ex streckkoder) över hela världen. I rollen som marknadskommunikatör är du en viktig länk mellan företaget och kunderna och kommer vara en nyckel i arbetet att öka förståelse för affärsnyttan med relativt komplexa produkter. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som marknadskommunikatör på GS1 Sweden erbjuds du en bred roll med stort ansvar över att, i samverkan med produktansvariga, skapa, publicera och mäta kommunikationsinsatser som engagerar och hjälper kunderna. Här har du möjlighet att bli expert inom ditt yrkesområde och vara med på GS1s utvecklingsresa framöver. GS1 erbjuder relevanta produkter för nästan alla branscher och står nu inför utmaningen att paketera erbjudandet för att nå ut till ännu fler. Här får du möjlighet att bli en huvudperson med stort inflytande över GS1s marknadsföring och kommunikation!

Dina framtida arbetsuppgifter

I rollen som marknadskommunikatör kommer du att:
 • vara ansvarig för utveckling och förvaltning av GS1:s webb och digitala kanaler
 • skapa, publicera och mäta digitalt innehåll för webb, nyhetsbrev, sociala medier och användarportal
 • producera eller vara med i skapandet av text, bild och film som konverterar och attraherar besökare på webb och i deras Concept Centre
 • agera beställare gentemot reklambyrå, webbyrå och andra underleverantörer
 • skapa innehåll och jobba med marketing automation
 • vara delaktig i att driva och utveckla marknadsaktiviteter och kommunikationsinsatser
 • arbeta med analyser och uppföljning av marknadsinsatser
 • till viss del jobba med PR
GS1 är en global organisation som arbetar utan vinstintresse med att utveckla standarder för varu- och informationsflöden. GS1:s standarder möjliggör att produkter, tjänster och platser i hela världen kan identifieras och spåras. Standarderna är applicerbara överallt, exempelvis inom dagligvaruhandel, foodservice, sjukvård, bygg, transport och logistik.

Rollen innebär också

Som marknadskommunikatör på GS1 Sweden kommer du att arbeta tätt ihop med annan kollega som också jobbar inom marknadsföring. Du kommer också ha mycket kontakt med andra på företaget - ex produktägare samt sälj- och kundserviceavdelningen.

Start sker efter överenskommelse, men gärna så snart som möjligt. Tjänsten är på heltid och tillsvidare, men startar med en 6 månaders provanställning.

VEM ÄR DU?

Till den här rollen söker vi dig som:
 • har arbetat i ca 5 år med marknadskommunikation
 • har erfarenhet från ett tjänsteproducerade bolag (med fördel inom ex IT, telekom, TV, bank, försäkring)
 • har eftergymnasial utbildning inom kommunikation, media eller likvärdigt
 • är van användare av CMS-system (ex Wordpress/Episerver) och Marketing Automation-plattformar (ex Mailchimp/Apsis)
 • har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
Vi tror också att du:
 • är en skicklig skribent och hanterar även andra kommunikationssätt (som bild/film)
 • har god förståelse för teknikutveckling och digitalisering för att kunna paketera nyttan av GS1s produkter på ett enkelt sätt
Det är meriterande om du:
 • är van användare dig av Adobe-program; InDesign och Photoshop, främst för bildhantering i digitala kanaler
 • har kunskap inom PR/Journalistik
 • har kunskaper i eller erfarenhet av e-learning
Som person tror vi att du är en samarbetsvillig person som drivs av att utvecklas i din profession. Då du i den här rollen kommer få stort eget ansvar tror vi att du trivs med många kontaktytor och har förmågan att sätta bra struktur över ditt arbete.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Julia Wengse
Telefon 0768 72 57 77
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring, PR & Kommunikation
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG
Hemsida http://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 22 juni (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.