Koordinator Bildproduktion till GS1 i Stockholm

Koordinator Bildproduktion till GS1 i Stockholm

Är du en serviceinriktad administratör med bildkunskap? Nu söker GS1 i Stockholm en koordinator till Bildproduktion - sök nu!

Vill du jobba i ett tight och sammansvetsat team i en organisation som ligger i framkant vad gäller den senaste utvecklingen av sin produkt? CGI (Computer Generated Images) kommer t.ex. vara ett av dina fokusområden och du kommer att arbeta för GS1, en global verksamhet, som utvecklar standarder för varu- och informationsflöden. I rollen som koordinator på Bildproduktion är du en viktig länk mellan företaget och kunderna samt kommer vara en nyckelperson internt för att arbetet mellan Bildproduktion och övriga avdelningar ska fungera. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På GS1 erbjuds du en spännande tjänst på en not-for-profit organisation där eventuella vinster återinvesteras i verksamheten. I din framtida roll kommer du ha mycket kontakt med olika avdelningar och kunder till GS1. Du kommer få en god inblick och förståelse för verksamheten och den digitala utvecklingen inom detta område. Utvecklande arbetsuppgifter samt ett nära samarbete med övriga kollegor på avdelningen kommer stärka din framtida kompetens samtidigt som många nya kollegor och intressanta kunder kommer att bredda och stärka ditt professionella nätverk.

Dina framtida arbetsuppgifter

I rollen som Bildkoordinator kommer du att:
  • koordinera produktionen med fokus på vår CGI (Computer Generated Images) i form av att hantera bokningar, skicka offerter, se till att deadlines följs och annat tillhörande administrativt arbete
  • sköta korrespondensen med kund angående t.ex. artworks (vid CGI beställningar)
  • direktkontakt med kunder vad gäller förfrågningar samt diskutera och komma med olika lösningsförslag
  • ha det övergripande ansvaret för secondline ärenden som kommer från Kundserviceavdelningen
  • ha ansvar för avdelningens mejlbox
  • förse ekonomiavdelningen med månatliga underlag
  • aktivt bearbeta/ringa ut till främst befintliga kunder för att sälja och marknadsföra såväl CGI och fototjänster inom Validoo MediaStore samt övriga tjänster inom GS1
I rollen som bildkoordinator kommer du ha ett nära samarbete med övriga kollegor i fotostudion som exempelvis 3D-artister, fotografer och bildredigerare. Du kommer även få ansvara för större projekt och beställningar som kommer till avdelningen.

Rollen innebär också

Du kommer att jobba på kontoret i Hammarby Sjöstad, där Validoo fotostudio är placerad, och där teamet för Bildproduktion sitter. I teamet är det 8 personer varav ca hälften är frilansare. Du jobbar i trevliga lokaler med vanliga kontorstider. I din roll kommer du ha stora möjligheter att lära och utvecklas i din kompetens av både de närmsta kollegorna men även av övriga avdelningar som t.ex. Sälj, Kundservice och Marknad.

Start sker efter överenskommelse, men gärna så snart som möjligt. Vi intervjuar löpande och tillsättning kommer ske så snart rätt kandidat är på plats.Tjänsten är på heltid och tillsvidare, men startar med en 6 månaders provanställning.

VEM ÄR DU?

För att vara aktuell för den här rollen ser vi att du har en avslutad gymnasieutbildning samt någon form av utbildning inom bildhanteringen eller relevant arbetslivserfarenhet från jobb på t.ex. agentur, bildbyrå, reklambyrå eller som fotoassistent. Detta för att du på bästa sätt ska kunna kommunicera och förstå vad våra kunder efterfrågar samt kunna svara på kundens frågor på ett professionellt och relevant sätt.

Din framtida arbetsgrupp präglas av ett tätt samarbete där alla ställer upp för varandra. För att lyckas i rollen ser vi att du är serviceorienterad, driven och har en god samarbetsförmåga. Då det i tjänsten ingår mycket kommunikation och företaget verkar på en global marknad, bör du ha lätt för att skapa goda relationer samt ha goda kunskaper i svenska och engelska.

Vidare ser vi att du är strukturerad, skapar ordning samt prioriterar och ansvara för dina arbetsuppgifter på ett självständigt sätt. Då tjänsten är ny och under utveckling, ser vi gärna att du är lösningsfokuserad och öppen för att både ta till dig nya, samt utveckla redan befintliga arbetsprocesser .

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Cilla Lennér
Telefon 0736790621
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Assistent, Koordinator
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 31 mars (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/