Administratör inom kvalitetssäkring till GS1

Administratör inom kvalitetssäkring till GS1

Älskar du att gräva dig ner i information och säkerställa god kvalitet? Vi söker en koordinerande administratör till GS1!

Är du ordning och reda personifierad och längtar efter ett nytt jobb där du kan bli expert inom ditt område? Vi rekryterar nu en administratör inom kvalitetssäkring till GS1 Sweden, bolaget som jobbar med standarder och artikelinformation världen över. Som administratör inom kvalitetssäkring kommer du jobba med varumärket Validoo, som digitaliserar Sveriges varuflöden och underlättar för alla som jobbar med försäljning och logistik på något plan.

Att produkter upprätthåller rätt datakvalitet och att optimera och effektivisera handeln i Sverige och världen är det vi drivs av - ett superviktigt uppdrag som dagligen påverkar hela samhället. Häng gärna med på den resan och ansök här!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På GS1 får du ett mycket bra helhetserbjudande som inkluderar ett förmånligt friskvårdsbidrag, generös pensionsavsättning, attraktiva arbetstider (37,5 h/vecka och ännu kortare veckor på sommaren!). Detta är ett vikariat som kommer att pågå i ca ett år, men kan bli längre än så.

Förutom förmånspaketet erbjuds du också:
 • arbeta i en trivsam, rymlig och modern lokal i Hammarby Sjöstad
 • en del av ett härligt och dynamiskt team, där vi tillsammans är kreativa, kommer på nya lösningar och ser till att nå målen på ett framgångsrikt sätt
 • möjlighet till utveckling och bli specialist inom ditt område
 • en viktig roll i teamet, där du kommer få en god inblick och förståelse för hela verksamheten
 • jobba på ett not-for-profit-bolag (som innebär att alla eventuella vinster i verksamheten återinvesteras - allt för att utveckla och förbättra den digitala handeln)
DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som administratör inom kvalitetssäkring, eller Data Quality Specialist, är du en viktig spelare för att underlätta och effektivisera den digitala handeln i Sverige. Du kommer axla en varierad och viktig roll, där du kommer bli expert på GS1s arbete kring just produkt- och bildinformation. Kontoret (eller studion som det kallas) där du kommer att jobba har också ansvaret för att fotografera, ta fram CGI-bilder och på andra sätt göra det enkelt och smidigt för e-handeln att fungera.

Du kommer att:
 • kvalitetssäkra den digitala produktinformationen
 • ha delat ansvar för samtliga varuprovers in- och utflöde vid kvalitetssäkring och fotografering
 • vara med och ansvara för att vi håller en effektiv produktion, utlovade ledtider och en hög servicenivå mot våra kunder
 • bistå med expertkunskap rörande produktinformation (både internt och externt) och hålla dig uppdaterad vad gäller rutiner/regler
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Detta jobb är ett vikariat då en av våra kollegor går på föräldraledighet, under ca ett år. Eventuellt finns möjlighet till förlängning. Start sker så snart som möjligt och din arbetsplats är i Hammarby Sjöstad. Du kommer att jobba kontorstider, med möjlighet till en viss flexibilitet fram till kl 9.00.

Du kommer att vara en av tre specialister/administratörer inom ditt område, men du kommer ha flera kollegor på plats som arbetar med bildproduktion samt ett antal frilanskonsulter. Ni samarbetar också en hel del med kontoret inne i city, där det sitter ytterligare 60 kollegor. Du kommer få en individuellt anpassad introduktion så att du tidigt känner dig bekväm i rollen.

VEM ÄR DU?

För att trivas i den här rollen tror vi att du:
 • har jobbat administrativt tidigare (kanske med orderhantering, artikelinformation eller annat där du jobbat med att gå igenom stora mängder data)
 • är van att jobba digitalt och i olika system
 • är noggrann, snabb och duktig på att ta till dig ny information
 • gillar att samarbeta med andra för att nå framgångsrika resultat
 • har goda kunskaper både i svenska och engelska
Har du jobbat inom dagligvaruhandeln eller annat företag där du har stött på artikelinformation är det såklart ett stor plus, även om det inte är ett måste. Det viktigaste för oss är dina personliga egenskaper och drivkrafter - att du är systematisk i jobbet, har en vilja att bli specialist inom ditt område och är en person som samarbetar väl med andra!

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Julia Wengse
Telefon 0768 72 57 77
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Assistent, Koordinator
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 29 maj 2020 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/