Teknisk dokumentatör till GS1 i Stockholm!

Teknisk dokumentatör till GS1 i Stockholm!

Är du en skicklig skribent med ett stort intresse för teknik? Vi söker en teknisk dokumentatör till GS1 i Stockholm!

Är du en teknikinriktad skribent som brinner för att skapa affärsnytta? Vi söker nu en teknisk dokumentatör till GS1 Sweden - organisationen som jobbar med standarder/identifieringssystem (ex streckkoder) över hela världen. Här kommer du ha en tvärfunktionell och viktig roll för att dagligen hjälpa GS1 Swedens 13 000 kunder att ha nytta av standarder genom att skapa konkreta och användarvänliga manualer, specifikationer, guider och förteckningar till olika slutanvändare. Låter detta som en passande utmaning för dig? Läs mer här och sök idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Förutom att du får ta del av fina förmåner som exempelvis centralt kontor, förmånligt friskvårdsbidrag, pensionsförmån, flexibel arbetsplats och 6 veckors semester kommer du på GS1 Sweden vara en del av ett stort, internationellt bolag som dagligen effektiviserar näringslivet i Sverige. Här kommer du få utlopp för din nyfikenhet och ditt intresse för teknik i ett team som alla är hängivna inom området. Eftersom att du i rollen som teknisk dokumentatör också är en nyckelperson i hur GS1 Sweden förmedlar sitt arbete till användare kommer du också få möjlighet att utvecklas inom kommunikation.

Dina framtida arbetsuppgifter

GS1 Sweden vänder sig mot aktörer inom bland andra dagligvaruhandeln, food service, apotek, övrig detaljhandel samt transport och logistik, som alla använder standarder för att ge produkter, tjänster och platser över hela världen en unik identitet. Standarden hjälper till att samla in data och dela informationen inom och mellan affärssystem. Som teknisk dokumentatör på GS1 Sweden kommer du vara en viktig länk mellan användarna av bolagets standarder. Du kommer bland annat att:
 • Förvalta och ansvara för den tekniska dokumentation som GS1 har till sin produktportfölj
 • Skriva och dokumentera information (på både svenska och engelska) kring standarderna på ett användarvänligt sätt
 • Samla information kring utvecklingen av nya standarder (och vara med när de faktiska standarderna utvecklas)
 • Planering och genomförande av kommunikationsinsatser enligt aktivitetsplan
 • Samarbeta med användargrupper som alla praktiserar GS1s standarder
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som teknisk dokumentatör på GS1 Sweden kommer vara en del av ett ambitiöst och engagerat team med kontor centralt i Stockholm. Start sker efter överenskommelse, men gärna så snart som möjligt. Tjänsten är på heltid (37,5 h/v), med kortare arbetstid under sommarmånaderna. Din företrädare jobbar kvar i organisationen och kommer finnas på plats som en mentor, där du kommer få en gedigen introduktion och ett stöd för att komma in i din roll på bästa möjliga sätt.

Läs gärna mer om GS1s standarder här: http://www.gs1.se/sv/vara-standarder/. Här kan du också se exempel på hur dokumentationen ser ut.

VEM ÄR DU?

För denna tjänst tror vi att du:
 • Har en akademisk utbildning (gärna inom teknik eller IT så att du har en god förståelse för området)
 • Har jobbat med teknisk dokumentation, gärna i minst två år
 • Är mycket duktig på att uttrycka dig i skrift (både på svenska och engelska)
 • Är van att jobba med Office-paketet (har du också annan systemvana så är det ett stort plus, men mycket av det tror vi att du kan lära dig på plats)
Som person tror vi att du:
 • Har god förståelse och intresse för teknik
 • Är strukturerad och mån om att leverera god kvalitet på utsatta deadlines
 • Är kommunikativ och gillar att samarbeta med andra för att uppnå goda resultat
INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Julia Wengse
Telefon 0768 72 57 77
Område Stockholms stad
Yrkesroll IT-tekniker, Data & IT, Teknik & Ingenjör, Teknisk skribent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG Tech
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 13 feb 2020 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech