INNESÄLJARE B2B

INNESÄLJARE B2B

Att vara en del av ett TEAM med stark sammanhållning är vetenskapligt bevisat en motivation till att man vill till jobbet! Här finns plats för dig också! Mer om arbetsrollen:
Arbetsrollen innebär att du som representant för vårt varumärke förmedlar produkter inom Elmarknaden och tjänster ut mot företag i landet. Arbetsrollen är social och innebär relationsbyggande. I konsten att sälja är lyhördhet och genuinitet två nyckelord. Som säljare sätter du kunden och kvalité i första rum för en långsiktig och lyckad affär. Känner du igen dig? Är du en person som tycker om att skapa kontakt med människor? Är du social, öppen och kommunikativ? Vill du vara en del av ett engagerat team som sätter upp tydliga mål, jobbar mot målen och krossar dem!? Vi ser extra starkt meriterande att ha tidigare erfarenhet inom B2C- och/eller B2B-försäljning, MEN en passande personlighet kan enkelt väga upp för rollen och vi har inga problem med att lära dig konsten att sälja! Med driv, handlingskraft och vilja är allting möjligt! Ta chansen för att bli en del av vårt team! Arbetsgivaren erbjuder dig: - Att jobba centralt i Stockholm med ett fantastiskt team och med en stark ledning!-Ett bra upplägg av lön - Utvecklingsmöjligheter - Ett starkt team - En bra ledare för du skall ha alla verktyg för att bemästra din säljroll.
Utvecklingsmöjligheterna kommer på köpet! Drivkraft, handlingskraft, engagemang och entusiasm skapar tillsammans något unikt. Blir du en del av teamet?

Övrig information:

Start : Omgående med hänsyn till uppsägningstid

Plats : Hagastaden, Stockholm

Lön : Fast lön + Provision

Anställningsvillkor : Heltid, tillsvidare.

Kontakt : sokjobb@globalout.se

Vi rekommenderar att du
skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Du är välkommen att skicka in ditt CV via mejlet ovan så kontaktar vi dig för en intervju.
Mer info
Email Mejla GLOBAL OUTSOURCING NORDIC AB
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 7 jan 2020 (55 dagar kvar)