Kalkylator sökes till GL Expressbygg

Kalkylator sökes till GL Expressbygg

Dina arbetsuppgifter

Är du en erfaren Kalkylator som vill arbeta i en spännande roll hos ett expansivt bolag med stora möjligheter att påverka? Då har vi möjligheten för dig.

I din roll som Kalkylator hos GLE så kommer du vara en av nyckelpersonerna gällande alla projekt. Du kommer att ansvara för anbud, offentliga upphandlingar och tillsammans med Projektchef ta beslut om kommande projekt. Du är samordnade i din roll och tar fram bygg- och projektkalkyler för olika byggprojekt, du ansvarar för utvärdering och uppföljning av kalkylerna i projekten och du presenterar resultat för projektansvariga.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:
  • Processansvarig för anbuden.
  • Kritiskt granska och tolka handlingar.
  • Upprätta kalkyler och ta fram anbudshandlingar.
  • Sköta externa kontakter.
Du rapporterar direkt till företagsledningen och samarbetar dagligen med Projektchef och de olika platscheferna. Detta är en rekrytering och du blir direkt anställd av GL Expressbygg.

Din profil

Vi söker dig som har flera års erfarenhet från byggbranschen och från självständigt arbete med kalkyl- och inköpsarbete. Du har tidigare erfarenhet av Offentliga upphandlingar och kan driva dessa självständigt. Du har en relevant eftergymnasial utbildning och goda kunskaper inom entreprenadjuridik, AB04/ ABT06. Du har en hög dator- och systemvana och är avancerad användare av Officepaketet. Du är flytande i svenska och engelska i både skrift och tal.

Som person vill vi att du är noggrann, strukturerad och kvalitetsmedveten. Du är kostnadsmedveten och har förmåga att fatta beslut. Du tycker om att arbeta självständigt med förmåga att driva ditt eget arbete framåt men har även lätt för att samarbete och är van att arbeta mot tydliga deadlines. Du har god analytisk förmåga och trivs att arbeta med siffror.Vidare är du positiv, social och uppskattar att vara en del av en föränderlig organisation i expansionsfas med stora utvecklingsmöjligheter.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Siri Hågefalk på telefon 076-869 30 58 eller siri@2complete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.
Mer info
Kontaktperson Siri Hågefalk
Telefon 076-8693058
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Transport & Logistik, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 23 aug 2019 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

GL Expressbygg är ett bolag inom bygg och anläggning som präglas av entreprenörsanda och tillväxt. De startade 2005 och har idag en organisation på ungefär 200 personer. De är belägna i ljusa lokaler i Sätra med goda kommunikationsmöjligheter. GLE driver alltifrån stora lägenhetskomplexprojekt, villaentreprenader till enskilda villor och har stora planer på att utveckla både organisationen och verksamhetsområden.

Eldsjälarna bakom bolaget är drivna entreprenörer som alltid lägger själ och hjärta i sina projekt och sina medarbetare. Som anställd hos GLE får du en arbetsmiljö som präglas av tillväxt, högt i tak och enorma utvecklingsmöjligheter.