Teknisk Säljare sökes

Teknisk Säljare sökes

Gerken Nordiska Karma AB, en del av Wabtec Corporation, är producent av elborstar till den nordiska marknaden och lokalt försäljningskontor för Wabtec. Förutom elborstar levererar ett stort utbud av produkter till Industri, spårbunden trafik, elektrifiering av fordon, vind, vattenkraft, infrastruktur och serviceverkstäder. Läs mer på vår hemsida www.karma.se

Gerken Nordiska Karma AB söker just nu efter en Teknisk Säljare/Försäljningsingenjör. I rollen kommer du aktivt bearbeta kunder ute på fältet och skapa mervärde genom teknisk rådgivning och trevligt bemötande. I portföljen ingår våra egenproducerade elborstar samt ett brett utbud av produkter främst för industrikunder. Du kommer att ansvara för din egen säljprocess med planering, utförande och uppföljning. Dina kunder finns framförallt inom processindustri, serviceverkstäder, vattenkraft och vindkraft. Tjänsten utgår från våra trevliga lokaler i Järfälla.
För att trivas och fungera i rollen som Försäljningsingenjör är det viktigt att du har teknisk utbildning och ett stort tekniskt intresse. Vi söker dig som har dokumenterad försäljningserfarenhet mot industrin och erfarenhet av att arbeta hands-on ute på fältet i verkstads-/industrimiljö. Har du erfarenhet av maskin eller el-teknik är det meriterande.
Som person tror vi att du är driven, målinriktad, noggrann med hög social kompetens och förmåga att skapa goda relationer både internt och externt. Arbetet innebär frihet under ansvar där du behöver kunna arbeta självständigt, målinriktat och har förmåga att göra din egen planering. Då tjänsten innebär att du till stor del kommer att arbeta ute hos våra kunder, är det en självklarhet att du tycker om att resa och inte ser ett hinder i att övernatta under veckodagarna.
Arbetsuppgifterna fordrar att du har
goda kunskaper i svenska och engelska. Körkort är ett krav.
Du är välkommen att söka tjänsten
genom att skicka in ditt CV med personligt brev till info@karma.se

För frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta vår försäljningschef Fredrik
Oldengård på telefon 076-777 10 22.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.karma.se
Sista ansökningsdag 15 dec 2020 (50 dagar kvar)