Om tjänsten
Vi söker just nu efter erfarna, duktiga och självgående anläggare som vill vara med på vår fortsatta resa. Tjänsten innebär arbete inom hela Stockholms Län där en hel del spännande och varierande projekt väntar. Rörläggning, husgrunder, olika typer av stensättningar och byggnationer av lekplatser är exempel på detta och ett krav för tjänsten är att du behärskar minst 1 av dessa områden samt har praktisk erfarenhet minst ett par år.

B-körkort är meriterande men inget krav. Förmånsbil kan bli aktuellt.

Om dig
Vi ser gärna att du har god samarbetsförmåga samt kan prestera i enskilt arbete då tjänsten ställer krav på detta. Meriterande om du har yrkesbevis/utbildningar inom mark och anläggning.

Du är van att ta egna initiativ och är motiverad.

Du är kommunikativ på svenska och/eller engelska.

Övrigt
Tjänsten är en tillsvidareanställning, där lön bestäms enligt överenskommelse som baseras på tidigare erfarenhet. Vi utgår från kollektivavtalet.

Provanställning kan komma att tillämpas.

Vi är kollektivanslutna.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan idag!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Anläggningsarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 6 mars 2021 (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Garol Utemiljö AB är ett snabbväxande entreprenadbolag som grundades 2018. Vi är idag ett glatt gäng på 15 personer med en egen maskinpark. Vi jobbar mycket med kompaktmaskiner då våra uppdrag ofta är mindre och ställer krav på engagemang & koncentration.

Våra uppdrag sträcker sig i hela Sverige och våra beställare är större företag. Finplanering, VA & grundläggning är våra främsta verksamhetsområden.

Vi arbetar gemensamt med att utveckla vår verksamhet genom att tillsammans hitta den bästa lösningen i varje situation. Vi strävar efter att varje medarbetare ska ha en god balans mellan arbete och fritid. Hos oss erbjuds du en stimulerande arbetsplats med goda kollegor där du som medarbetare får möjlighet att utvecklas, ta eget ansvar och påverka företagets framtid!