Account Manager Tech & Innovation till GAEU, Stockholm

Account Manager Tech & Innovation till GAEU, Stockholm

Just nu söker vi en Account Manager som är intresserad av att bedriva relationsorienterad försäljning gentemot tillväxtföretag som utvecklar tekniska innovationer.

Om tjänsten

Som Account Manager kommer du att erbjuda GAEUs tjänster till Sveriges mest intressanta och innovativa tillväxtföretag. Tjänsterna handlar om konsultinsatser från GAEUs experter som möjliggör för kunden att med hjälp av EU-stöd lättare nå affärsmål inom innovation och tillväxt. Säljmetoden bygger på behovsförsäljning snarare än produktförsäljning. Det är viktigt att du känner dig säker i din roll och kan konsten att avsluta affärer när du har identifierat ett behov. Du håller en hög frekvens på försäljningen och arbetar upp din egen kundstock med återkommande affärer.

Erfarenhets- och utbildningsnivå
  • Inga förkunskaper inom EU-bidrag behövs. Vi utbildar dig i allt du behöver veta om EU-bidrag
  • Erfarenhet av framgångsrik behovsförsäljning på hög nivå
  • Eftergymnasial utbildning inom försäljning, teknik eller annan relevant inriktning
  • Van vid att diskutera med beslutsfattare
  • Ha ett konsultativt arbetssätt och inge stort förtroende
  • Genuint intresse av företagande och affärsutveckling
  • Bra på att göra behovsanalys och gå på avslut
Gemensamt för alla medarbetare är en stark drivkraft och ett stort intresse av att vara med och bidra till framväxten av de innovationer som kommer att förändra vår värld till det bättre.

GAEU erbjuder dig

GAEU erbjuder branschens mest attraktiva lönepaket, mycket intressanta kunder, utbildning, trevliga medarbetare och en kul arbetsplats mitt i Stockholms affärsdistrikt. Här får du möjligheten att vara med och bygga Europas vassaste säljteam inom offentlig finansiering. Klicka runt på GAEUs hemsida så ser du alla spännande kunder!

Kontakta oss
I denna rekrytering samarbetar GAEU med Jerrie. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Cecilia Jarlsmark på 0723-05 33 43. Du ansöker med bifogat CV och personligt brev på jerrie.se, senast den 2 mars. Vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jerrie AB
Sista ansökningsdag 4 mars 2020 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Genom rådgivning hjälper vi tillväxtföretag att bidragsfinansiera utveckling och kommersialisering av innovationer. Sedan starten 2002 har vi med stor framgång hjälpt mer än 3 000 företag. Vi har Sveriges högsta beviljningsgrad inom HORIZON 2020, VINNOVA och en rad andra av de mest eftertraktade bidragen. Eftersom vi presterar exceptionellt starka resultat ökar företagens efterfrågan på just våra konsultinsatser explosionsartat.