Leveransbilschaufför med passion för hållbar utveckling och sund köttkonsumtion sökes!

Leveransbilschaufför med passion för hållbar utveckling och sund köttkonsumtion sökes!

För att arbeta som chaufför hos oss
behöver du egentligen ingen tidigare erfarenhet
. Vi söker dig som är kommunikativ, en lagspelare och som vill ha kul på jobbet! Tjänsten ställer krav på dig som person i att du kan arbeta individuellt och tar ansvar för dina leveranser. Du motiveras av personligt driv och ansvar, tillsammans med oss levererar du inte bara en produkt. Vi hjälper våra kunder att vara med och förändra hur marknaden ser på köttkonsumtion. För att kunna börja jobba behöver du ha B-körkort och prata flytande svenska.

Känner du att du vill vara med i den hållbara utvecklingen och ha ett roligt, utmanande arbetet med massvis av kundkontakt? Skicka in ditt CV till oss så hör vi av oss för ett personligt möte.
Mer info
Email Mejla Gårdssällskapet AB
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Distribution
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.gardssallskapet.se
Sista ansökningsdag 8 feb (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Gårdssällskapet

Under våren 2013 startades Gårdssällskapet av barndomsvännerna Björn, Kenny och Petter. Vår framgångsrika idé är enkel, att erbjuda ekologiskt högkvalitativt kött från bönder i närområdet hem till slutkonsument. Vi har genomgående från start i vår verksamhet erbjudit ett nytt sätt att konsumera kött. Ett sätt som både är snällt mot naturen och djuren, genomsyrat av tanken på "att det ska vara en upplevelse att handla kött". Upplevelsen skapas genom att alltid ge bästa möjliga personliga service med full transparens kring ursprung och såklart produkter utöver det vanliga.

Hoppas vi ses!

www.gardssallskapet.se