Butikssäljare till Gå & Löpkliniken i Stockholm AB!

Butikssäljare till Gå & Löpkliniken i Stockholm AB!

Tjänstebeskrivning

Är du intresserad av skor, den tekniska biten med ortopediska inlägg eller att hjälpa folk med rätt utrustning? Tycker du om försäljning och älskar att göra det lilla extra för dina kunder? Perfekt, då är du på rätt väg! Gå & Löpkliniken söker just nu en butikssäljare till Stockholm!

Hos Gå & Löpkliniken kommer du att bli en del av en platt organisation med låg personalomsättning där det ges stort utrymme till eget ansvar. Gå & Löpkliniken har tre butiker i Stockholm vilket innebär att du kommer att arbeta i alla dessa butiker utifrån ett rullande schema. I din roll som butikssäljare gör du personliga utprovningar av bland annat löpskor, promenadskor och andra tillbehör som underlättar träning och vardag. Eftersom personalen hos Gå & Löpkliniken jobbar väldigt nära varandra, och ingen arbetsuppgift är för stor eller för liten, är det viktigt att hjälpas åt när situationen kräver det.

Övriga arbetsuppgifter kan tex vara:
  • Administration.
  • Svara i telefon.
  • Skyltning av butiken.
  • Städning.
  • Lagerarbete mm.
Krav på person

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av försäljning, och du har utbildning inom idrottsmedicin. Det är meriterande om du har arbetat som sjukgymnast, ortoped, naprapat, kiropraktor eller har arbetat inom sporthandeln och har god kännedom om funktionella träningsskor. Vidare behärskar du svenska språket i såväl tal som skrift.

Vi ser också att du är:
  • Social.
  • Ordningsam.
  • Serviceminded.
  • Ansvarstagande.
Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som butikssäljare.

Övrigt

Start: Omgående/enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: mån - fre kl 10 - 18
Plats: Stockholm

Om PerformIQ

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till rekryteringskonsult Oscar Dahl på 0739- 40 12 70. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 3 jan 2020 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Gå & Löpkliniken, med sex kliniker runt om i Sverige, är specialister på att prova ut rätt skor utifrån individuella krav och förutsättningar. Våra ortopedtekniker provar ut och tillverkar ortopediska inlägg, fotbäddar och skoinlägg och i klinikerna finns ett brett utbud av personligt anpassade löparskor, promenadskor, sandaler och gympaskor. Gå & Löpkliniken grundades 1997 och har idag butiker i Stockholm, Uppsala, Östersund och Umeå. De är 40 anställda och omsätter cirka 45 miljoner. Läs mer på: www.gaochlopkliniken.se
Välkommen med din ansökan!
Sökord: butikssäljare, säljare, butik, klinik, ortoped, kiropraktor, naprapat, sjukgymnast, biomedicin, anatomi