Säljare, Sportbutik

Säljare, Sportbutik

Som säljare i någon av våra Stockholmsbutiker kommer du att sälja och prova ut träningsskor, vardagsskor, ortopediska hjälpmedel, boka tid till våra ortopedtekniker, ta hand om lager mm. Vi söker dig som gillar kundkontakt, service och en rad nya utmaningar. Vårt koncept bygger på att hitta rätt produkt till rätt kund.
Vi söker både personal till högsäsong (från nu - oktober, ca 75 %) med möjlighet till mer och längre, och helgpersonal (timanställning).
Vi söker dig som:
* Har någon form av idrottsmedicinsk utbildning och / eller ett träningsintresse.
* Gärna butiksvana
* Kan jobba hela sommaren.
Mer info
Email Mejla Gå & Löpkliniken
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Deltid, Säsongsjobb
Hemsida http://gaochlopkliniken.se
Sista ansökningsdag 30 mars (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är nördar som lever och andas vårt jobb. Vi kan privat sitta på en flygplats i väntan på vårt plan och se olika människor passera förbi, och då tänka att han har opererat vänster knä, en annan kan ha en utsliten höft, en tredje har olika långa ben. Vi analyserar. Vi älskar att se på folk hur de rör sig. Vad har de för fotisättning och hur är deras fötter formade? Vi kan titta på TV på världscupen i längdåkning, och se en tävlande med en stor snedställning på sin vänstra fot. Med tanken, de satsar på olika vallor, de bästa skidorna men de har inte ställt in sina fötter. Varför?

Alla har olika förutsättningar och mål, allas kroppar och fötter är individuella, och belastas därefter. Bara genom att se varje individ som just en unik individ kan optimala förutsättningar uppnås. Till oss går du för vi ger dig personlig rådgivning och väl utvalda produkter, så du kan fokusera på din vardag och träning. Hos oss hittar du skor, ortopediska inlägg och tillbehör för: löpningen, promenaden, gruppträningen, gymmet, jobbet och semestern.