Regionchef med återförsäljaransvar till ISUZU Sverige

Regionchef med återförsäljaransvar till ISUZU Sverige

På uppdrag av vår kund Isuzu Sverige söker vi nu en Regionchef som vill vara med på en spännande resa med utmärkta framtidsutsikter. Du blir en viktig del i deras fortsatta expansion och kommer in i en spännande fas i bolaget där framstegen och utvecklingen ser mycket positiv ut. På Isuzu Sverige erbjuds du möjlighet till en spännande utmaning i karriären, i ett välrenommerat och framgångsrikt bolag.

Under de senaste tre åren sedan International Motors tog över generalagenturen för Isuzu Sverige har man gjort en framgångsrik resa och markant ökat försäljningsvolymerna. Då deras nuvarande regionchef går i pension söker vi nu efterträdaren med start snarast möjligt. Placeringen för tjänsten är som utgångspunkt flexibel men vi ser positivt på om din hemvist är någonstans i Mellansverige, föredragsvis inom region Jönköping till Stockholm. Detta med hänsyn till återförsäljarnas placeringar som du frekvent kommer att besöka.

Vi erbjuder dig
Du ansluter till en stabil organisation som har gott renommé i branschen och goda framtidsutsikter. Här ges du möjligheten att påverka och utveckla såväl ditt eget så som bolagets arbete och affär. Detta är en roll för dig som trivs i en organisation med en familjär anda, där alla vill bidra och göra skillnad samt där det ges utrymme för flexibilitet, förändring och utveckling. Sist men inte minst erbjuds du trevliga och engagerade kollegor och en arbetsplats där alla respekterar varandra samtidigt som det råder högt i tak med ett stort mått av humor.

På Isuzu Sverige värdesätter vi våra återförsäljare väldigt högt och försöker alltid efterleva våra ledord: Enkelt, Roligt, Lönsamt!

Företagspresentation
International Motors Nordic AB är, genom sina dotterbolag Subaru Nordic och Isuzu Sverige, generalagent för bilmärket Subaru och Isuzu pickuper i Sverige. Isuzu är en av världens största tillverkare av pickuper och dieselmotorer. 2018 slog Isuzu Sverige försäljningsrekord med över 650 sålda Pickuper i Sverige. I Arlöv utanför Malmö, där 50 personer arbetar, har företaget sitt huvudkontor och reservdelslager. Läs mer på www.isuzusverige.se

Om tjänsten
Ett betydelsefullt arbete i ett positivt arbetsklimat väntar på dig i rollen som Regionchef. Detta med ett brett ansvar för Isuzus återförsäljarnätverk, idag beståendes av 50 försäljningstillfällen. Till din hjälp har du goda interna supportfunktioner samt ett dedikerat team av kollegor som är lika professionella och hängivna som du. Rollen innebär många kontaktytor där du samverkar med övriga avdelningar och supportfunktioner inom företaget, i synnerhet försäljningsavdelningen och servicechefen. I rollen har du övergripande ansvar för Isuzu Sveriges återförsäljares försäljning, utveckling och uppföljning där du säkerställer att supporten och utvecklingen av återförsäljarnätverket bidrar till att de når sina mål. I rollen ingår mycket resande vilket innebär att du som person måste känna dig bekväm med att ständigt vara på språng där mycket av ditt arbete hanteras via telefon. Du erbjuds tjänstebil och rapporterar till bolagets Brand director, som du kommer att ha ett nära samarbete med. Övergripande kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av;
  • Återförsäljarbesök och Support
  • Försäljning
  • Utveckling och uppföljning
  • Uppstart och avveckling
Din bakgrund
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet inom försäljning från bilbranschen, antingen från generalagent eller återförsäljarled. Att du har dokumenterat god erfarenhet av att utveckla- och bygga långsiktiga relationer med återförsäljare, samarbetspartners eller kunder ser vi som självklart. Har du tidigare arbetat med transportbilar ser vi detta som meriterande men är inte ett krav. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift, har goda datakunskaper och är en van systemanvändare. B-körkort är ett krav.

Om dig
För att trivas och passa in i rollen och bolaget är det viktigt att du är positiv, flexibel och proaktiv som person. Du är en naturlig relationsbyggare med hög social kompetens och trivs som allra bäst när du får arbeta nära dina samarbetspartners och kollegor samtidigt som du alltid är mån om att bygga lönsamma och långsiktiga relationer. Vidare är du affärsorienterad och kundfokuserad med förmågan att snabbt sätta dig in i kundens behov och trivs med ett stort egenansvar där du självständigt planerar och styr över din vardag.

Du motiveras av att arbeta resultatorienterat ihop med externa partners och välkomnar korta beslutsvägar där service, flexibilitet och förändringsbenägenhet är viktiga egenskaper. Har du dessutom en stark drivkraft, ett genuint intresse för bilbranschen och är mån om att utveckla så väl dig själv så som bolaget har du väldigt goda förutsättningar att lyckas i rollen.

Kontakt
Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvariga Daniel Hilvardén eller Anna Reiz på telefonnummer 040-6434840 alternativt via mail: info(a)futureandfriends.se

Ansökan
Då vi tillämpar löpande urvalsarbete och önskar tillsätta tjänsten snarast möjligt uppmanar vi dig att skicka din redan idag för att säkerställa att ansökan kommer med i processen. Vi ser fram emot din ansökan.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 9 nov 2019 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

För oss är framtiden viktig och vänskap är något vi håller högt. Vi är ett modern rekryterings- och bemanningsföretag.