Mätkonsult till framgångsrika Mätpartner

Mätkonsult till framgångsrika Mätpartner

Mätpartner expanderar och har mycket förfrågningar i Stockholm varför vi söker mätkonsulter till regionen. Vi söker både dig som har en lång och bred erfarenhet av mätning samt dig som är i början av din mätkarriär och vill utvecklas i ett stabilt bolag. Viktigast för oss är din inställning och viljan av att få vara med på en tillväxtresa för att utveckla såväl bolaget som din egna karriär. Om detta stämmer in på dig och du samtidigt går igång på ett självständigt arbete där du får vara med och påverka din roll samt bolagets uppbyggnad i region Stockholm - Då har vi den perfekta rollen för dig!

Om Mätpartner
På Mätpartner har vi tillsammans en bred och gedigen kompetens inom geodetisk mätteknik och har vunnit förtroende på marknaden genom att alltid leverera en hög kvalité inom branschen. Vi arbetar med traditionell mätteknik med kvalité, förtroende och högt engagemang i fokus. Våra kunder är byggföretag, kommuner, industrier och privatpersoner runt om i Sverige och vårt huvudkontor hittar ni Norrköping. Läs gärna mer om oss här; Mätpartner

Om tjänsten
Som ett led av vidare expansion söker vi seniora samt juniora mätkonsulter till Stockholmsregion. Du utgår från hemmet och ditt geografiska område blir främst Stockholm men du erbjuds även möjlighet till jobb runt om i Sverige. I rollen som mätkonsult kommer du främst arbeta med geodetisk mätteknik till kunder inom byggsektorn, kommuner, industrier och privatpersoner. Dina arbetsuppgifter är främst på fält och kommer bland annat att innefatta;
  • Stomnätsetableringar
  • Inmätning och utsättning
  • Mängdreglering och modellering
  • Kontrollmätningar
  • Beräkna, sammanställa och presentera mätdata
Då Mätpartner befinner sig i tillväxt kommer det på sikt kunna erbjudas väldigt goda karriärs- och utvecklingsmöjligheter inom bolaget.

Bakgrund
Då vi söker både seniora samt juniora mätkonsult kommer din erfarenhet i antal år att variera. Dock ställer vi som krav för seniora mätkonsulter att ha några års erfarenhet inom mätning. Vi ser det som meriterande om din erfarenhet kommer från produktionsmätning inom bygg och anläggning. Vidare ser vi det som meriterande om du har utbildning inom mätteknik, ingenjörsutbildning, ritningsläsning eller motsvarande. Att du har god datorvana samt innehar körkort B är ett krav för tjänsten.

Om dig
Som person är det viktigt att du är noggrann och strukturerad i ditt arbete samtidigt som du är effektiv i dina utföranden. Vidare är du beslutsam som person, trygg i dig själv och kan på ett effektivt sätt förstå dina kunders behov. Då du kommer in i ett för företaget expansivt skede är det viktigt att du brinner för nya utmaningar, är flexibel som person och vill utveckla såväl dig själv som din arbetsplats och dess kunder. Är du dessutom metodisk, trivs i en självgående roll och snabbt kan ta till dig nya kunskaper samtidigt som du har ett stort teknikintresse? Då har du väldigt goda förutsättningar för att lyckas i rollen.


Vi erbjuder dig

Hos Mätpartner erbjuds du en flexibel och självständig roll med goda möjligheter till både utveckling och att påverka. Du kliver in i en spännande bransch och ansluter till ett stabilt företag i tillväxt som framgångsrikt skapat sig ett gott rykte på marknaden genom hög kvalité, långsiktighet och med effektiva arbetssätt. Medarbetarna är Mätpartners viktigaste resurs och tillsammans värnar man om en hög trivsel på arbetsplatsen och arbetar aktivt för ett välkomnande och inkluderande arbetsklimat med en tydlig vi-känsla.

Placering &start
I tjänsten utgår du från hemmet och vi ser fördelar om du är bosatt i Stockholm med omnejd. Tjänsten tillsättas enligt överenskommelse. För frågor om tjänsten kontakta Sanny Malmberg på sanny(a)futureandfriends.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 10 juni 2022 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett modern rekryterings- och bemanningsföretag som tillämpar fördomsfri och kompetsbaserad rekrytering i hela Sverige.