Studie- och yrkesvägledare

Studie- och yrkesvägledare

Dina arbetsuppgifter

Just nu söker vi en studie- och yrkesvägledare till Futuraskolan International; en skolkoncern i Stockholm med 5 skolor som har internationell/tvåspråkig profil. I denna tjänst kommer du att ha det övergripande ansvaret för att förbereda 350 stycken årskurs 9 elever inför deras gymnasieval. Du kommer att ha ansvaret för att genomföra två stycken personliga samtal med varje enskild elev, för att förbereda eleven inför gymnasievalet. En informationskväll för elevernas vårdnadshavare ska också genomföras under läsåret. Vidare förväntas du att vara tillgänglig för frågor från studenter och föräldrar över telefon under arbetstid. Tjänsten är ett vikariat och avtalet skrivs på 6 månader, augusti 2021 - februari 2022.

Din profil

Du är utbildad studie- och yrkesvägledare, har erfarenhet av individuella samtal med tjänstens målgrupp. Du är intresserad av att arbeta på skolor med internationell- och mångkulturell miljö. Vidare tror vi att du är skicklig på att arbeta strukturerat samt duktig på att skapa- och bibehålla personliga relationer. Då denna tjänst delvis handlar om att vägleda elever med internationell bakgrund söker vi dig som är trygg i din engelska.

Ansökan

Är det dig vi söker?
Skicka in din ansökan till oss redan idag! Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen och tillsättning kan ske innan annonstiden löpt ut.
Sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb

I denna tillsättning samarbetar skolan med Clockwork Skolbemanning & Rekrytering, som sköter hela processen. Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare:

Sofi Centerman
073-351 27 33
sofi.centerman@clwork.se

Följ oss:
www.linkedin.com/company/clockwork-skolbemanning www.facebook.com/skolbemanning www.pedagogjobb.nu

Kontaktperson(er)

Sofi Centerman

0733-512733

sofi.centerman@clwork.se
Mer info
Kontaktperson Sofi Centerman
Telefon 0733-512733
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utbildning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 21 maj 2021 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork Skolbemanning & Rekrytering är företaget med mångårig erfarenhet av skolverksamhet. Vi bistår huvudmän och skolledare över hela landet med bemanning och rekrytering av all skolpersonal - från förskola till högskola. Vi arbetar mot samtliga skolformer och kan genom goda samarbeten och relationer skapa utrymme för det som vi tycker är viktigt - att du som skolledare och pedagog får vara elevernas främsta resurs för inlärning.

Vi har själva varit verksamma inom skolan i olika roller och har således en djup förståelse och insikt i uppdraget- så när ni samarbetar med oss, får ni all vår kompetens på köpet!

För dig som söker nya utmaningar, har vi stora nätverk. För dig som söker personal eller annat stöd, erbjuder vi skräddarsydda lösningar.
Alla våra konsulter erbjuds "lön varje fredag", gemensamma aktiviteter samt stöd av legitimerade lärare. Vi är självklart auktoriserade och ISO-certifierade.

Vill du bli en av oss?
Registrera en jobbevakning via www.pedagogjobb.nu eller besök vår hemsida för mer information om hur vi arbetar och vad vi erbjuder www.clockworkpersonal.se/skolbemanningochrekrytering