Account Manager

Account Manager

Som Säljare inom Workplace (försäljning av bärbara och stationära datorer, skärmar mm) kommer du aktivt att bearbeta och kontakta nya kunder som skall generera nya affärer till Fujitsu.

Du kommer vara ansvarig för att hålla i såväl strategiska, taktiska samt operativa möten hos kund samt att vara sammanhållande länken internt för de resurser affärsmöjligheten samt kunddialogen kräver. Du kommer i huvudsak vara ansvarig för att uppsatta mål nås både inom ramen för ekonomi samt det strategiska mål.

Ditt arbete

Du kommer aktivt att bearbeta nya affärsrelationer dagligen. Det innebär att du behöver vara proaktiv och initiativrik för att hitta nya kunder till Fujitsuoch kontakta dem via telefon och mail.

Att projektleda de interna resurserna tillhör de dagliga uppgifterna. Att ha förståelse för våra kunders verksamhet och hur vi på Fujitsu kan skapa förutsättningar för dem att bli än mer framgångsrika, ska ses som en självklarhet. Att kunna hantera olika typer av människor och människotyper både internt och externt, att tycka om att jobba i en ständigt föränderlig värld är ett måste. Du kommer att rapportera direkt till försäljningschef Channel och CCD Sverige

Din profil

– Gärna akademisk bakgrund eller likvärdig eftergymnasial utbildning

– Tidigare erfarenhet av försäljning och kundkontakt med dokumenterat goda resultat

– Erfarenhet från it- och teknikbranschen, telekom är meriterande men inte ett krav

– Goda kunskaper i Office-paketet

– B-körkort

– Svenska och engelska i tal och skrift ett krav.

Egenskaper

Vi värdesätter högt är att du har rätt personlighet, rätt inställning med högt driv. Du besitter en god samarbetsförmåga och har lätt att knyta nya kontakter. Du är nyfiken, flexibel, prestigelös och kreativ i din roll och har en hög social kompetens. Du är förtroendeingivande och relationsbyggande med en stor portion tålamod. Mål- och resultatorienterad samt har en förmåga att tänka utanför boxen.

Övrigt

Tillträde: Enligt ö.k.

Lön: Fast månadslön + provision

Arbetstid: Heltid

Fujitsu är kollektivanslutna till Almega IT & Telecom företagen.Fujitsu är värd företag i Womentor. Womentor är ett verktyg via Almega som stödjer företag i IT- och telekombranschen som vill arbeta systematiskt med att öka andelen kvinnliga chefer.

Vill du bli en del av Fujitsu Sverige? Vi önskar ha din ansökan senast 2018-06-30. Vi beaktar ansökningar löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.

Rekryteringen sköts av Women Ahead – en rekryteringsbyrå med fokus på kvinnor inom IT-, teknik- och telekom. För frågor om tjänsten, kontakta michaela@womenahead.se, 0705–081508
Mer info
Kontaktperson Michaela Sundelin
Telefon 0705081508
Email Mejla Michaela Sundelin
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://womenahead.se/lediga-jobb/57-account-manager-workplace/
Sista ansökningsdag 30 juni (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Fujitsu

Visste du att Fujitsu är världens tredje största IT-tjänsteföretag? I vårt hemland Japan är vi faktiskt nummer ett. Vi har 159 000 medarbetare och verksamhet i fler än 100 länder.

Många känner till Fujitsu som ett varumärke inom datorer och övrig hårdvara. Men det är bara en del av allt vi gör. På vår meny finns även outsourcing, där vi tar hand om IT-miljön åt företag och organisationer. Vi har även en stark konsultorganisation med flera hundra IT-konsulter, från Sundsvall i norr till Malmö i söder.

Fujitsu är liteannorlunda än andra IT-företag. Våra värderingar präglas av vårt österländska arv, där Kaizen är ett av honnörsorden. Kaizen betyder "ständiga förbättringar". För oss är ingen process så bra att den inte kan förbättras ytterligare.

Det vill vi också ska prägla Fujitsu som arbetsplats. Vi vill skapa en utvecklande och rolig miljö dit de bästa i branschen söker sig – en växtplats för dig som vill utvecklas, göra ständiga framsteg. Vill du vara med på det äventyret är du välkommen med din ansökan!