Junior fälttekniker till Fujitsu norr om centrala Stockholm

Junior fälttekniker till Fujitsu norr om centrala Stockholm

Junior fälttekniker till Fujitsu norr om centrala Stockholm

Om tjänsten som junior fälttekniker i norra Stockholm

Vi söker nu en teknikintresserad person som vill arbeta som junior fälttekniker för vår kund Fujitsu. Du kommer att arbeta mot Fujitsus slutkunder vilket innebär att du kommer att besöka butiker, arbetsplatser och butikskedjor runtom i norra Stockholm.

Uppdraget som junior fälttekniker är en del av vår bemanning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Barona men utföra arbete för Fujitsu.

Beräknad start: Omgående

Omfattning: Heltid

Plats: norra Stockholm

Arbetsuppgifter som junior fälttekniker

Som fälttekniker besöker du kunder som använder enheter och produkter från Fujitsu. Du kommer bland annat att utföra installationer av kvittoskrivare samt byte av kortterminaler. Du kommer att få en introduktion i arbetet och utbildning av erfarna fälttekniker.

Vi söker dig som
  • har körkort och egen bil
  • är IT-intresserad
  • talar och skriver flytande svenska
Personliga egenskaper

Som person är du ansvarstagande och driven med ett professionellt agerande. Det visar sig inte minst i det arbetet du utför med god kvalitet. Du är noggrann, flexibel och självgående i ditt arbete. Du har även stort intresse för teknik och är händig.

Vad erbjuder vi dig?

Det här är ett drömjobb för dig som är tekniskt intresserad och som vill kombinera annan sysselsättning med ett extrajobb inom ett internationellt IT-företag. Du kommer att samla på dig praktisk erfarenhet ute i fält och få värdefulla kontakter med andra inom branschen och bredda ditt nätverk.

Som konsult på Barona

Som konsult hos Barona är du anställd av ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension och friskvård. Du får en dedikerad konsultchef som du har regelbunden kontakt med.

Ansökan

Välkommen att ansöka genom att klicka på Ansök nedan.

Vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post men för specifika frågor om tjänsten eller processen, hör av dig till Victor Lundberg | Victor.Lundberg@barona.se

Barona är ett internationellt företag med kontor i Finland, Norge, Polen, Spanien, Ryssland och Estland. I Sverige finns vi i Stockholm och Göteborg. Vi har över 15 års erfarenhet inom bemanning och rekrytering. Ända sedan starten, bygger vår framgång på att hela vår organisation är kundorienterade och utmanar traditionellt tänkande när det gäller tjänsteutbud och affärsutveckling. Genom vårt fokus på innovation och digitalisering kan vi ständigt ligga i framkant när det gäller modern rekrytering.

Läs mer här: http://barona.se/om-oss/

Sökord

Barona; Bemanning; Rekrytering; Konsult; Uppdrag; Kund; Barona Sweden; Barona Group; Jobb; Arbete; Klient; Samarbetspartner; Internationell; IT; Fälttekniker; Support; Helpdesk; On-site support; On-site; Fältservice; IT support; Stockholm; norra Stockholm; norr om centrala Stockholm; service; tekniker; teknik; deltidsjobb; extrajobb; technician; field technician; onsite; onsite service; datorer; kvittoskrivare; kassaapparater; kassa; pinpad; kundservice; Fujitsu; dator; PC-dator; fält; tekniker på fält; ambulerande servicetekniker; service tekniker; dator; Fujitsu; flexibelt jobb; flexibilitet; flexibility; flexible job; egen bil; körkort; köra runt; B körkort; utvecklande; internationellt IT-företag; IT-företag; internationellt; international IT company; IT-company; international; Sverige; huvudstaden
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 juni (4 dagar kvar)