Har du ett intresse av datorer och teknik, kika hit!

Har du ett intresse av datorer och teknik, kika hit!

Har du ett intresse av datorer och teknik, kika hit!

Vi söker efter duktiga projekt och on-site tekniker till Fujitsu i Stockholm. I korthet innebär uppdraget att du

kommer att arbeta med installation och tankning av datorer. Arbetet kommer innebära att både ge support ute hos Fujitsus kunder samt arbete hos Fujitsus lokaler i Slagsta.

Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid med start 2019-04-26. Du kommer att arbeta normala kontorstider, kl. 08-17 alternativt vissa dagar 7-16.

Några typiska arbetsuppgifter som onsite-tekniker
  • Installation av datorer
  • Ge användarsupport
  • Allmän IT-support
  • Installation av programvaror
Låt oss prata mer om dig och din bakgrund

Detta jobb lämpar sig bra för dig som har ett starkt tekniskt intresse och är i början av din karriär. Kanske har du studerat teknikinriktat program på gymnasiet eller jobbat med teknik sedan innan.

Men kanske än mer intressant är att prata om hur du är som person:
  • Har generell IT kunskap och intresse
  • Kan uttrycka dig väl på både svenska och engelska
  • Självgående
  • Service minded
  • B-körkort
Övertygad än? Hör av dig till oss!

Vi kommer löpande gå igenom ansökningar och hålla intervjuer. Därför, om tjänsten känns intressant, tveka inte att skicka oss din ansökan! Vänligen observera att vi inte tar hanterar några ansökningar per e-post men om du har frågor är du välkommen att kontakta ansvarig Rekryterare Nicolás Westrup, nicolas.westrup@barona.se

Barona Group omfattar 13 specialiserade affärsområden, exempelvis IT, Industri, Kundtjänst och HR & Finans. Barona Group har över 18 års erfarenhet inom kompetensförsörjning, rekrytering och olika typer av skräddarsydda HR lösningar. Idag är vi ett internationellt företag med kontor i Finland, Norge, Danmark, Polen, Spanien, Slovakien, Ryssland och Estland. I Sverige har vi kontor i Stockholm men levererar våra tjänster över hela landet. Ända sedan starten, bygger vår framgång på att hela vår organisation är kundorienterad och utmanar traditionellt tänkande när det gäller tjänsteutbud och affärsutveckling. Genom vårt fokus på innovation och digitalisering kan vi ständigt ligga i framkant när det gäller modern rekrytering.

Läs mer här: http://barona.se/om-oss/

Sökord

Barona; Bemanning; Rekrytering; Konsult; Uppdrag; Kund; Barona Sweden; Barona Group; Jobb; Arbete; Samarbetspartner; Internationell;
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 apr 2019 (4 dagar kvar)