Transportledare

Transportledare

Vill du vara med och utveckla framtidens sätt att arbeta med logistik och samtidigt hjälpa till att lösa Sveriges bostadsbrist?

Frontlog AB är ett nischat logistikbolag inriktat mot byggbranschen. Våra kunder industrialiserar byggbranschen med ett nytt sätt att bygga flerbostadshus i premiumkvalitet. Husen monteras av prefabricerade moduler som byggs till hög färdigställandegrad i fabrik. Frontlog skeppar modulerna till närmsta svenska hamn där de bearbetas och distribueras till byggplatserna för montering. För att möta vår tillväxt söker vi nu efter en till ansvarsfull, strukturerad och lösningsorienterad medarbetare som säkerställer att logistik mellan hamnar, lager, och byggen sker enligt plan och vid behov.

Arbetsuppgifter
Ditt ansvar blir att arbeta nära olika hamnar, åkare och våra kunders byggarbetsplatser. Du koordinerar med alla parter och kommunicerar förändringar. Ditt arbete blir både strategiskt och operativt genom att kavla upp ärmarna och säkerställa leverans enligt tidplanen. Planeringen gör du långsiktigt och är beredd på snabba ändringar.

Då detta är en nyskapad tjänst kommer dina arbetsuppgifter att fortsätta utvecklas och formas med tiden. Till en början kommer dina arbetsuppgifter framförallt att innebära att:

  • Upphandla, dirigera och övervaka transporter mellan hamnar, åkare och byggarbetsplatser.
  • Jobba för att tillfredsställa kundens transportbehov och samtidigt optimera tid och kostnad.
  • Uppföljning av transporter med kontinuerlig och transparent information till samtliga parter.
  • Ansvara för att Frontlog i var tid har tillräckligt antal lastbilar för att möta kundens behov och transportscheman, att nödvändiga dispenser finns i rätt tid och med god framförhållning samt i samarbete och transparens med kunden.
  • Driva upphandlingar och säkerställa kontrakterade och långsiktig planering av modultransporter, direkt med åkare.
  • Prisberäkning och planering av projekt.
  • Vara delaktig i att utveckla tekniska lösningar för att möta ökade volymer och aktivt vidareutveckla transportlösningar och säkerställa ett så effektivt arbetssätt som möjligt.

Den vi letar efter:
Som spindeln i transportnätet är många olika parter beroende av ditt arbete och du koordinerar väl och i tid med alla inblandade. Du arbetar proaktivt och strukturerat och har ett stort fokus på kostnadseffektivitet och kvalité. Likt oss andra i
Frontlog drivs du av snabba beslut, att ha frihet under ansvar och hålla många bollar i luften samtidigt. Din erfarenhet inkluderar några år från en liknande tjänst eller där du arbetat med ett av våra områden. Kommunicerar gör du enkelt i skrift och tal på både svenska och engelska.

Är Frontlog rätt för dig?
Vi söker dig som är ansvarsfull med stort intresse för transport och logistik. Hos oss får du en rolig och spännande utmaning där du är med och driver innovation och utveckling, inte bara på arbetsplatsen utan även i logistik- och bygglogistik i helhet. Du kommer att ha ett litet team av kollegor med ett stort samarbetsfokus.

I Frontlog tar vi snabba beslut och effektiviserar ständigt vårt arbetssätt. Vi har roligt och bryr oss om varandra och var persons professionella utveckling. Vi hjälps åt och fokuserar på att leverera kundnytta. Läs mer om oss på vår hemsida frontlog.se.

Ansökan
Om du är redo att vara med i vår tillväxtresa, skicka din ansökan med CV och personligt brev till: david@frontlog.se.
Önskat startdatum är snarast, men tjänsten kommer tillsättas så snart vi hittat rätt person för tjänsten.
Mer info
Kontaktperson David Österström
Telefon 0705735510
Email Mejla David Österström
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://frontlog.se
Sista ansökningsdag 1 okt 2022 (55 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Frontlog is based on over 40 years of experience in shipping and integrated logistics. Our focus is simple: to provide efficient logistics solutions with high customer value.

We are a small team of industry specialists, all with an edge in the respective fields. We offer a full range of logistics services, both integrated sea transportation as well as separated individual services. We offer shipping, terminal handling in ports, warehousing, and land and air transportation. We organize transportation for Out of Gauge goods, containers, pallets, and more.