Driven kundtjänstmedarbetare till Froda!

Driven kundtjänstmedarbetare till Froda!

Dina arbetsuppgifter

Start-up bolaget Froda letar nu efter en ny driven kundtjänstmedarbetare till deras operationsteam. Du kommer att vara en del av att drivet team där du bland annat kommer att hantera inkommande samtal, kontakta och vägleda kunder främst via telefonen men även via mejl och chatt.

Denna tjänst är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringen sköts av Studentwork men du kommer att bli anställd direkt av Froda.

Start: Så snart som möjligt

Omfattning: Heltid

Placering: Stockholm, Gamla stan

Din profil

Froda söker efter dig som tycker det känns spännande att vara en del av ett modernt bolag som ständigt är i utveckling. Du bör vara positiv, serviceminded, driven och ansvarsfull samt ha ett intresse för företagsekonomi. Vi ser gärna att du har erfarenhet av kundservice eller utbildning inom företagsekonomi eller liknande.

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 8 feb (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

"Vi vill att företagslån ska vara rättvist och till för alla, nystartade som väletablerade företag. Hos alla företag börjar det alltid med en idé. En idé om ny utrustning, marknadsföring, en ny anställd. Vår idé är att stötta er. Vi vet att över 80% av alla nya jobb skapas av er som småföretag. Vi vet att det är ni som gör gott för samhället, tar störst risk och jobbar flest timmar. Därför har vi utvecklat en helt digital tjänst som ger ett enklare och smartare företagslån, så att små företag får samma möjlighet till investering som stora. Vi vill helt enkelt att alla bra idéer ska få en chans att frodas. Svårare än så är det inte."