Projektledare till Frigotech

Projektledare till Frigotech

Är du redo att ta en ledande roll hos expansiva Frigotech? Vi söker nu en Projektledare som brinner för affärsutveckling och kvalité i projektleveransen. Här får du chansen att ta ett helhetsansvar och ingå i ett kompetent företag som växer sig starkare på marknaden där du framöver kommer vara en nyckelspelare.

Dina arbetsuppgifter

Som Projektledare kommer du ha ett eget helhetsansvar men även samarbeten med Frigotechs övriga projektledare. Arbetsuppgifter som utförs är:
  • Kalkylering
  • Projektering av kompletta nyinstallationer
  • Montageprojekt
  • Köldmediekonvertering
  • Sammanställning av ritningar, drift- och skötselanvisningar inför projektavslut
  • Framtagande av systemlösningar med våra leverantörer och tillsammans med Frigotechs teknikansvariga sammanställa kalkyler och underlag för offerter samt materialförsörjning till projekten.
Projektens omfång är allt ifrån 50 tusen till 5 miljoner kronor.

Du kommer ingå i företagets ledningsgrupp och jobbar nära Frigotechs ägare med framtagande av affärsplan, uppföljning och utveckling av bolaget med möjlighet till att ta en ledande position i företaget.

Din profil

Personligt:
- Som person är du ambitiös, flexibel och har ett sinne för prioritering. Du är kommunikativ och en naturlig ledare.

Krav:
  • Erfarenhet som projektledare eller arbetsledare inom kylbranschen eller nära relaterade branscher
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • B-kökort
Meriterande:
- Kunskap inom entreprenadjuridik och entreprenadekonomi (AB/ABT)

Om kunden

Frigotech är ett kylentreprenörsföretag med huvudverksamhet i Stor-Stockholm. Frigotech har stor kunskap inom kyla och projekterar, installerar och utför service-, underhåll- samt jourverksamhet.
Frigotech är ett expansivt företag med en allt starkare och starkare position på marknaden.

Om vårt företag

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av OnePartner Group
Sista ansökningsdag 5 apr (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se