Inköpsadministratör till Fresenius i Stockholm

Inköpsadministratör till Fresenius i Stockholm

Nu söker vi en inköpsadministratör / interncontroller till Fresenius Medical Care

Har du ett stort intresse för administration och kanske kunskaper om inköpsprocesserna? Då kan denna roll vara perfekt för dig!
Fresenius Medical Care söker nu en inköpscontroller som ser helhetsperspektivet och lägger fokus på att noggrant hantera inköp, ansvara för interna kontroller och bistå i utveckling av inköpsprocessen.

Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Fresenius Medical Care är ett marknadsledande bolag inom sin nisch och ligger långt i framkant när det gäller innovativa lösningar för maskinutveckling inom dialys. Du kommer till ett finansiellt stabilt bolag vars maskiner är livsavgörande för sina patienter.

Fresenius Medical Care vårdar mer än 345 000 patienter i deras globala nätverk och driver samtidigt 42 tillverkningsanläggningar på alla kontinenter för att tillhandahålla dialysprodukter såsom dialysmaskiner, dialysatorer och engångsartiklar.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som inköpscontroller kommer dina arbetsuppgifter bestå av att:
 • Hantera inköp av tjänster End-to-End
 • Guida avtalsägare i inköpsprocessen
 • Ansvara för egna avtal gentemot leverantörer
 • Ge underhåll av leverantörers MasterData
 • Bistå i utveckling av inköpsprocessen samt tillhörande systemstöd
 • Ansvara för att delar av interna kontroller genomförs enligt deadline
 • Upprätta rapporter i företagets "Business Warehouse"
Värt att veta

Fresenius sitter i fina lokaler i centrala Sollentuna och erbjuder en arbetsplats med lojala och engagerade kollegor som har nära till skratt och stor gemenskap. Tjänsten är på heltid och startar så fort rätt person är på plats.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har:
 • Kandidatexamen inom ekonomi eller motsvarande nivå inom yrkesprogram
 • Erfarenhet inom inköp med tillhörande administration sedan tidigare
 • Goda kunskaper i SAP och är en van Excel användare
 • Erfarenhet av internkontroller sedan tidigare
Vi söker dig som är systematisk och gillar att arbeta strukturerat. Du är noggrann i ditt arbetssätt och har förmågan att arbeta på detaljnivå. I denna roll är det också viktigt att du gillar att hantera och kontrollera stora mängder insamlad information och vi ser gärna att du har erfarenhet av internkontroller som motsvarar Sox sedan tidigare.

Intresserad?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Hendrik Christiansson
Telefon 070-9378702
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Assistent, Koordinator
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 19 juli 2022 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/