Innesäljare - Vill du också sälja bindningsfria företagsabonnemang till varma kunder?

Innesäljare - Vill du också sälja bindningsfria företagsabonnemang till varma kunder?

Ja du läste rätt!

FreedomFighters har vågat ta steget och utmana jättarna och erbjuder helt bindningsfria företagsabonnemang. Jag ska berätta mer, men låt mig presentera oss lite först.

Mitt namn är Thomas Rosell och jag arbetar som försäljningschef här på Freedom Fighters. Freedom fighters är ett bolag inom Qall koncernen och vår affärsidé är enkel, "vi ska utmana gamla regler och vårt fokus ligger på att erbjuda företagare en friare och enklare vardag". Qall Telecom har funnits i 12 år och har idag ca 26 000 aktiva kunder.

Vi är idag ett gäng drivna säljare som behöver förstärkning för att hinna med i tempot på marknaden. Trött på att jaga kalla kunder? Som säljare hos FreedomFighters bearbetar du kunder som redan bokat ett möte via vår marknadsavdelning. Om detta låter intressant tycker jag att du skall läsa vidare!

Vad gör Freedomfighters så unikt?

Företagare har alltid fått binda upp sig i långa avtal och samtidigt fått acceptera ett högre pris på sin telefoni än privatpersoner.

För våra kunder betyder det mobilabonnemang utan bindningstider, uppsägningstider, faktureringsavgifter, uppstartsavgifter och andra överraskningar. Samtidigt får våra kunder en snabb och effektiv support som de idag ofta saknar. Vad sägs om en svarstid på under 1 minut utan krångliga knappval?

Allt detta för ett bättre pris än hos det stora aktörerna.

Vi är inte den största operatören, men vi är den största utmanaren till de stora operatörerna på marknaden.

Med andra ord gör vi livet mycket enklare för småföretagare det är FRIHET PÅ RIKTIGT!

Vem söker vi?

För att trivas, men framförallt lyckas i rollen så behöver du vara driven, social och en person som kan pusha dig själv när mycket känns trögt. Ingen tidigare erfarenhet krävs då jag vet att alla kan lyckas så länge rätt inställning och viljan finns.

Vad kan du förvänta dig av oss?

Vi kan försäljning och kommer ge dig allt du behöver: Vi börjar med en grundutbildning inom försäljning, hur läggs ett samtal upp och varför det görs på ett visst sätt. Vi kommer arbeta med psykologin bakom försäljning, varför agerar jag som säljare och kunden som vi gör. Vi arbetar dagligen med och mot uppsatta mål.

Med andra ord så kommer du få en av de bästa utbildningarna inom försäljning, det går jag i god för. Min arbetsuppgift är att coacha dig, om du inte kommer igång så har jag misslyckats, och det tycker jag inte är kul.

Lön:

För att du ska känna tryggheten så har vi fast lön på 20 000kr samt ett attraktivt provisions och bonussystem. Mållönen är ca 30-35 000sek vid uppnådd budget.

Vi är ett glatt gäng som sitter i Nacka bara 5 min från Slussen. Vi gillar att arbeta hårt, men vet också att vi jobbar för att leva och inte tvärtom. Så sist vill jag även nämna att när vi klarar budget fram till juni så tar vi med hela gänget och åker till Sydafrika i höst och spenderar några dagar i Kapstaden, överpresterar vi, så kommer även en fin överraskning på plats. Hur låter det?

Gå gärna in och besök oss på www.freedomfighters.se och läs mer. Har du frågor eller funderingar så kan du ringa eller maila mig på 072 89 50 000 alt thomas.rosell@qall.se

Sök via länken eller maila mig direkt.
Mer info
Kontaktperson Thomas Rosell
Telefon 0728950000
Email Mejla Thomas Rosell
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.freedomfighters.se
Sista ansökningsdag 10 mars (52 dagar kvar)