Client service excecutive till Franklin Templeton

Client service excecutive till Franklin Templeton

Trivs du i att arbeta i en internationell miljö och tar du naturligt en roll som spindel i nätet? Drivs du av att ha en tät dialog med både kunder och globala team, då kan rollen som client service excecutive hos Franklin Templeton vara något för dig!

Arbetsbeskrivning
I rollen kommer du ansvara för löpande service till Franklin Templetons Nordiska kunder. Du kommer att ansvara för kundrapporteringen tillsammans med bolagets globala team. Vidare kommer du hantera avtal och on-boarding av nya kunder. Du kommer även bistå med input och support till Kundansvariga under säljprocessen såsom förberedelse inför möten och uppföljningen efter möten.

Kvalifikationer och egenskaper
Vi söker dig som har en relevant branscherfarenhet, vi ser att du gärna kommer från en liknande roll eller har bakgrund från fondbolag. För att klara rollen krävs att du talar och skriver utmärkt engelska. Du möter deadlines, tar egna initiativ och känner ett stort ägarskap och engagemang för kunden. Vidare är du självgående och lösningsorienterad. Uppdraget är ett konsultuppdrag och är med start i december och löper under hela 2019.

Frågor och kontakt
Välkommen att söka tjänsten omgående. Vi träffar lämpliga kandidater löpande. Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta Emelie Alm.

Följ oss gärna på LinkedIn!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Amendo Bemanning & Rekrytering
Sista ansökningsdag 30 nov (18 dagar kvar)