STARTA EGET i säkerhetsbranschen!

STARTA EGET i säkerhetsbranschen!

STARTA EGET i säkerhetsbranschen!

Bor du i eller i närheten av Stockholm? Byt karriär och starta eget som franchisetagare på Svenska Alarm.

Om Svenska Alarm
Svenska Alarm säljer smarta larmsystem för att motverka inbrott och brand till privatpersoner och företag i Sverige. Företaget startades år 2009, omsätter 25 miljoner kronor med cirka 1 miljon kronor i vinst och har 30 medarbetare, huvudkontoret ligger i Malmö. Svenska Alarm är godkänd larminstallatör av Polisen, certifierad av Svensk Brand- och Säkerhets-certifiering, rekommenderad av SSF Stöldskyddsföreningen och medlemmar i Säkerhetsbranschen. Utnämnda till Di Gasellföretag 2016, 2017 och 2018 samt Mästargasell.

Vårt koncept
Att kopiera framgång är smart. Det finns många fördelar med att satsa på franchise med Svenska Alarm. Du får ta del av ett framgångsrikt och beprövat affärskoncept med ett registrerat varumärke och nöjda kunder. Att starta och driva ett eget företag ska vara lika enkelt som att vara anställd - det gör att du kan fokusera på intäkter, försäljning och larminstallationer. Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet eller kunskap inom säkerhetsbranschen. Svenska Alarm har en utbildningsplan som är optimerad för att lära känna dina franchisemedarbetare och snabbt komma igång med försäljning och godkända larminstallationer.

För mer info
Vill du ha mer information, klicka här https://franchisetorget.se/franchise/svenskaalarmhelasverige/
Mer info
Kontaktperson Sofie Sjöqvist
Telefon 072-888 90 88
Område Stockholms stad
Yrkesroll Säkerhet & Skydd
Typ av anställning Heltid, Franchise
Hemsida https://franchisetorget.se/franchise/svenskaalarmhelasverige/
Sista ansökningsdag 19 okt 2021 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

MEDDELANDE
På vissa ställen kan du läsa "Om arbetsgivaren" men vi vill vara tydliga med att vi söker personer som vill starta eget företag. (pga Blockets egna mallar kan vi inte ändra detta, tack för visad förståelse;)

Framtidens nya entreprenörer är ett initiativ för att sprida kunskap om franchise i Sverige och få fler att våga starta eget, få fler företag att växa och få fler att lyckas med sitt företagande och tillsammans går de alla under Framtidens nya entreprenörer för det är precis vad det är eftersom franchise växer i Sverige. Vi är landets ledande aktör inom franchising. På Franchisetorget träffas framtidens nya entreprenörer!