Driven Account Manger till spännande tjänst hos Framtidsmedia

Driven Account Manger till spännande tjänst hos Framtidsmedia

Dina arbetsuppgifter

Nu söker vi ännu en Account Manger till spännande tjänst hos Framtidsmedia. Framtidsmedia är ett av nordens ledande företag inom affärsutveckling och försäljning av media och har kontor i Stockholm, Norrköping och Oslo. Kontoret i Stockholm är beläget i stora ljusa lokaler centralt på Östermalm. I din roll säljer du annonslösningar och sponsrad redaktionell marknadsföring via telefon i Sveriges största medier såsom Dagens Nyheter, Dagens industri, Göteborgsposten och HD-Sydsvenskan. Du arbetar kontinuerligt med research för att ständigt hålla dig uppdaterad angående vad som händer inom de branscher och på de marknader där kunderna agerar.

Hos Framtidsmedia får du en gedigen utbildning innan du börjar sälja och du har stora möjligheter att utvecklas inom företaget. Företaget genomsyras av att man alltid ställer upp för varandra och man ser det som viktigt att fira segrar tillsammans som ett team.
Hos Framtidsmedia tycker man även att det är viktigt att man har kul på jobbet och gör därför kontinuerligt olika aktiviteter tillsammans. Allt ifrån säljtävlingar till företagskonferenser på till exempel Ibiza och i Asien och man satsar även mycket på gemensamma träningsdagar och tema-dagar på kontoret.

Din profil

Vi söker dig som brinner för att arbeta med försäljning och som är villig att lägga ner hårt jobb för att nå dina mål. Vi ser att du har arbetat som säljare i minst ett år samt att du gärna har minst 3 års arbetslivserfarenhet totalt. Har du en utbildning inom försäljning ser vi det som meriterande. Du har drivet och intresset av att utvecklas inom försäljning och har drivet att bygga upp din egna kundstock. Som person är du en ödmjuk teamplayer som bidrar till god stämning.

Svenska och engelska i tal och skrift är ett krav. I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid personlighet.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Siri Hågefalk på telefon 076-869 30 58 eller siri@2complete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang, är professionella och har en passion för personal. Det är viktigt för oss att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekrytering eller bemanning. Det ska vara enkelt att arbeta med oss. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Almega bemanningsföretagen sedan 2012
Mer info
Kontaktperson Siri Hågefalk
Telefon 0706-8693058
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 nov 2019 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Framtidsmedia är specialister på affärsutveckling och försäljning inom media och erbjuder högkvalitativa och nytänkande marknadsföringskoncept inom två huvudområden: rekryteringsmarknadsföring och riktad marknadsföring.

Rekryteringsmarknadsföring

Vi var först med att introducera begreppet rekryteringsmarknadsföring, vilket innefattar både traditionell jobbannonsering samt employer branding. Våra produkter inom dessa områden är framtagna för att hjälpa våra kunder hitta rätt kompetens och bygga sitt arbetsgivarvarumärke på en allt mer konkurrensutsatt arbetsmarknad.

Riktad marknadsföring

Inom området riktad marknadsföring erbjuder vi produkter som ger våra kunder möjlighet att nå ut med rätt budskap till rätt målgrupp, i såväl nischade som breda kanaler. Det kan handla om allt från att väcka debatt bland svenska politiker för en särskild fråga, eller får verksamhetschefer att förstå affärsnyttan med en viss typ av IT-tjänster. Oavsett budskap, målgrupp och syfte med din aktivitet vill vi ge dig rätt kanaler för att lyckas.

Tack vare exklusiva partnerskap med några av Sveriges största mediehus har vi möjlighet att ständigt utveckla och presentera nya ledande mediekoncept. Målet är helt enkelt att alltid ligga ett steg före, för att kunna bistå våra kunder och partners med de mest nytänkande och främsta produkterna på marknaden.