El-lärare till Framtidsgymnasiet Stockholm

El-lärare till Framtidsgymnasiet Stockholm

Framtidsgymnasiet i Stockholm är yrkesgymnasiet som tror på att alla kan lyckas. Idag går cirka 150 elever på något av våra introduktions- eller yrkesprogram. Efter att ha utbildat sig hos oss kan våra elever börja jobba på en gång.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en möjlighet att arbeta hos oss som lärare inom el. Önskvärt är att du har branscherfarenhet, gärna certifikat. Tjänsten innefattar undervisning men även att tillsammans med dina kollegor utveckla skolans utbildningar och vara delaktig i det systematiska kvalitetsarbetet. Din anställning hos oss på Framtidsgymnasiet omfattas av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension, företagshälsovård och ett friskvårdsbidrag.

Din profil

Vi söker dig som har bakgrund inom el-yrket. Allmän behörighet är meriterande men inget krav. Som lärare på Framtidsgymnasiet brinner du för att motivera och arbeta med ungdomar och göra det där lilla extra för att varje elev ska nå sina mål.

Du är bekväm med att ha en ledarroll och är en bra förebild - och din positiva inställning och tro på att alla ska behandlas lika kommer att ha stor betydelse i våra elevers vardag. Du gillar att utmana dig själv, är flexibel och kan anpassa din undervisning efter olika elevgrupper, och har också lätt för att samarbeta med övriga medarbetare och elever.

Stor vikt kommer att läggas vi personlig lämplighet.

Innehåll samt omfattning på tjänst beror på vilken erfarenhet samt ämnesbehörighet du har men som utgångspunkt är samtliga tjänster på heltid, tillsvidare med sex månaders provanställning.

Övrigt

Tjänsten som el-lärare avser 100%. Tillträde enligt överenskommelse.

Vi kommer löpande att kalla till intervjuer och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så skynda dig att söka!

Vid frågor kring tjänsten eller processen, kontakta gärna

Tigist Eriksson tigist.eriksson@framtidsgymnasiet.se 072-402 46 84 eller

Rebeccah Ripås rebeccah.ripas@framtidsgymnasiet.se 076-677 27 35

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker, Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av AcadeMedia
Sista ansökningsdag 1 dec 2019 (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Framtidsgymnasiet är ett yrkesgymnasium som utgår ifrån att alla elever kan lyckas. Vi tror nämligen att alla ungdomar behövs och kan bidra på Sveriges framtida arbetsmarknad. Vår vision är att varje elev som kommer till oss ska gå härifrån med stärkt självförtroende, kunskaper som arbetsmarknaden efterfrågar och en tro på sin egen framtid, oavsett utgångsläge.

Framtidsgymnasiet ingår i AcadeMedia, Nordens största utbildningsföretag. www.framtidsgymnasiet.se www.academedia.se