Webbutvecklare till spännade bolag i Stockholm sökes!

Webbutvecklare till spännade bolag i Stockholm sökes!

Är du en ambitiös och självgående person som har ett stort intresse för webbutveckling? Vill du arbeta som Frontend-utvecklare på ett utav Sveriges spännande bolag? Då har vi rätt tjänst för dig, sök redan idag då intervjuer sker löpande!

Dina arbetsuppgifter

Som webbutvecklare hos vår kund blir du del av ett sammansvetsat mindre team. Dina huvudsakliga uppgifter komma att vara att arbeta projektbaserat med att skriva snygg och effektiv kod för att göra lösningar enkla, stilrena och användarvänliga. I helhet går de flesta projekten ut på att bygga en tekniks strategi tillsammans med kund och medarbetare som ger förståelse över dem tekniska tillämpningar för bäst resultat.
Teknikmässigt har du fokus på PHP, JavaScript men kommer även använda dig av Git, Vue.js, Sass styling och UX-flöden och andra ramverk och tekniker för att hitta helhetslösningar till kunder inom olika branscher

Din profil

Som person krävs det att du är passionerad för utveckling och har rätt attityd och kompetens och tror på att skapande och erfarenheter går hand i hand. Att våga vara annorlunda är oftast sättet man bryter ny mark på och om det är något företaget älskar så är det att bryta sig in på nya områden och våga göra något ingen annan gjort förut.
Vi tror att PHP och JavaScript är dina primära vapen och utöver din tekniska kompetens tror vi du har ett intresse för design och kommunikation.

Skallkrav:
  • Gymnasieutbildning inom systemutveckling, webbutveckling eller relevant område.
  • svenska i tal och skrift och goda kunskaper i engelska
  • Kunskap inom Opensource
Meriterande:
  • Behärskar React, Vue.js, design (Sass styling och UX-Flöden)
  • Behärskar Git
Villkor

Startdatum: Enligt överenskommelse
Arbetstider: Kontorstider
Omfattning: Heltid
Lön: Enligt överenskommelse

Urval sker löpande! Skicka in din ansökan redan idag för att inte missa chansen!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 apr 2020 (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är en Tech-partner i hjärtat av Stockholm med branschledande expertis inom utveckling och leveranser av digitala lösningar. Företaget har över 10 års erfarenhet av digitala kreationer och leveranser inom frontend, webb, E-handel och appar.
Kundens spetskompetens ligger inom frontend, Tech-strategi och open-source där vi framförallt arbetar med SilverStripe CMS, Wordpress, Laravel & React Native.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.