Vi söker nu junior telekonsult till vår kund!

Vi söker nu junior telekonsult till vår kund!

Är du grym i CAD? Vill du arbeta i en spännande miljö med teleprojektering av säkerhetssystem och brandlarm? Då är du den vi söker!

Dina arbetsuppgifter

Som junior telekonsult kommer du att arbeta med projektering av:
 • Passerkontrollsystem
 • Porttelefonsystem
 • Inbrottslarmsystem
 • Brandlarm- och utrymningslarmsystem
 • Kameraövervakningssystem
 • Kommunikationsnät (data- och fiberoptiskt nät)
 • Nödsignalsystem
Du kommer att ingå i ett team på 13 personer. Under din första period kommer erbjuds du ett mentorsprogram för att så snabb som möjligt komma in i arbetet och kunna arbeta självständigt.

Din profil

Skall-krav:
 • 3-årig gymnasietutbildning på elprogrammet
 • AutoCAD, MagiCAD
 • Svenska och engelska i tal och skrift
Meriterande:
 • Utbildning inom elektroteknik, el-energi
 • Erfarenhet av svagström (helst inom säkerhetsbranschen)
Det är viktigt att du trivs med att arbeta i team men också självständigt. Med rätt vilja och attityd kommer du att trivas otroligt snabbt och enkelt hos vår kund!

Villkor

Arbetsort: Stockholm
Omfattning; Heltid
Startdatum: 13/1-2020
Urval och intervjuer kommer att ske löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Max Adsjö
Telefon 0722 31 18 78
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 dec 2019 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PE är ett av Sveriges ledande konsultföretag inom samhällsbyggnad och industri. Här skapar ingenjörer, projektledare och specialister tillsammans innovativa och hållbara lösningar som formar utvecklingen av städer, infrastruktur och industri. PE grundades 2006, omsätter drygt 1,2 miljarder kronor och finns idag på 35 orter i Sverige. Läs mer på www.pe.se.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.