Vi söker nu en supportingenjör till vår kund i Kista

Vi söker nu en supportingenjör till vår kund i Kista

Är du tekniskt intresserad och vill arbeta med support där kvalité är A & O? Skicka in din ansökan idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan utsatt datum.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som supportingenjör kommer du få vara med och utveckla deras supportfunktion,
De arbetar idag i ett ticket system där du kommer hantera förfrågningar från hela världen som behöver support gällande deras produkter.
Du kommer arbeta med felsökning av produkter, oftast är det transivers där du kommer felsöka om det är hårdvaran eller mjukvaran som inte fungerar som den ska eller om något eventuellt saknas och behöver bytas ut.
Arbetet utförs via mail och telefon.

Din profil

Som person se vi gärna att du har ett stort intresse för teknik, social och serviceminded då du kommer ha mycket kundkontakt. Driven att alltid vilja leverera med kvalité ut mot kunder.

Skallkrav:
Minst gymnasial utbildning mot IT
Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

Meriterande:
Arbetslivserfarenhet med optik
Arbetat med IT-support tidigare

Villkor

Start; Omgående enligt överenskommelse
Ort: Stockholm Kista
Omfattning: Heltid
Arbetstider: 8-17 (På sikt kommer du arbeta jour hemifrån då de har support dygnet runt)
Mer info
Kontaktperson Max Adsjö
Telefon 0722 31 18 78
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 okt 2019 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund sitter i fräscha lokaler i Kista bara 5 min promenad ifrån tunnelbanan och Kista galleria.
De är idag 25st på kontoret i Sverige och totalt drygt 50st i bolaget.

De erbjuder innovativa optiska nätlösningar och komponenter för den nya tidens öppna nät. Vi fokuserar på att lösa de tekniska utmaningarna i näten och öka sina kunders konkurrenskraft. Deras kundbas består av tusentals företag, statliga kunder, molnleverantörer, "internet exchanges" samt kabel- och telekomoperatörer.
Vår kund använder sig av moderna principer för mjukvaruutveckling och ökar nätens effektivitet genom att alltid arbeta för öppna nät. Detta gör det möjligt för derass kunder att bredda sin leverantörs- och teknikbas, förbli flexibla och minimera sina kostnader.
Deras lösningar är baserade på öppna nätstandarder och används i olika tillämpningar i metro- och regionala nät som i allt högre utsträckning bygger på tjänster och specifikationer från datacentermiljöer. Produkterna vi levererar är baserade på egenutvecklad hård- och mjukvara och kompletteras med ett värdeökande tjänsteerbjudande.
Smartoptics är ett skandinaviskt företag grundat år 2006. Vi samarbetar med ledande leverantörer av teknik och nätlösningar och har erhållit en stor mängd certifieringar och godkännanden från stora leverantörer av switch- och lagringslösningar som Brocade, Cisco, HPE och Dell EMC. De har en global räckvidd genom vår egen försäljningsorganisation och mer än 100 affärspartners, inklusive distributörer, OEM och VAR.
Vår kund sätter stor vikt vid att vara lyhörda, pålitliga och innovativa.

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.