Vi söker junior QA-ingenjör till internationellt bolag

Vi söker junior QA-ingenjör till internationellt bolag

Är du granskande och nogrann som person med ett intresse för både mjukvara och hårdvara? Vi söker nu en junior QA-ingenjör till vår kund i Stockohlm! Skicka in din ansökan redan idag då urval sker löpande!

Dina arbetsuppgifter

Som junior QA-ingenjör kommer du arbeta inhouse och agilt (SCRUM) i ett erfaret R&D-team på ett företag som konstruerar och säljer fiberoptisk nätverksutrustning.I rollen fungerar du som ett stöd för övriga grupper i teamet och jobbar därför i crossfunktionellt t.ex med utvecklare inom mjukvara och hårdvara. Du kommer att få leka detektiv under dagarna och leta efter fel och brister i produkternas mjukvara. Du kommer jobba med både manuella och automatiserade tester, du kommer även få scripa en del i befintliga test. Detta får du dock lära dig på plats av din handledare och övriga kollegor.

Din profil

Skallkrav:
  • Civilingenjör / Högskoleutbildning med inriktning mot data/it
  • Kunskaper inom Phyton
  • Engelska i tal och skrift
  • Tekniskt intresserad
  • Kunskaper om testautomatisering & kvalitétsäkring
  • Kunskap om nätverk
Meriterande.
  • C/C++ Kunskaper
  • Projektarbete inom C/C++
  • Linux
  • Tidigare arbetat med testning och i labbmiljö
För vår kund är det viktigaste med rätt inställning och driv! Är du prestigelös, nyfiken av dig och har viljan att alltid driva saker framåt samt en energispridare? Då kommer du passa perfekt in detta gäng!

Som person bör du inte vara rädd för att fråga om råd / hjälp du kommer alltid erbjudas hjälp utav dina kollegor

Villkor

Start; Februari
Ort: Stockholm Liljeholmen
Omfattning: Heltid
Arbetstider: 8-17
Mer info
Kontaktperson Max Adsjö
Telefon 0722 31 18 78
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Quality Assurance, Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är en global leverantör av paketbaserade optiska nätlösningar. Kunden sitter i Liljeholmen och är i Sverige ca. 200 anställda.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.