Vi söker en systemtestingenjör till internationellt bolag!

Vi söker en systemtestingenjör till internationellt bolag!

Är du en problemlösare ut i fingerspetsarna? Vill du jobba med testning avancerade system innehållande både mjukvara och hårdvaraTycker du att telekom är spännande? Då har vi en tjänst som kommer passa dig! Skicka din ansökan idag då urval sker löpande!

Dina arbetsuppgifter

Du kommer tillhöra en grupp där alla jobbar med testning. Gruppen fungerar som ett stöd för övriga grupper på företaget och jobbar därför i crossfunktionella team med t.ex. utvecklare inom mjukvara och hårdvara. Du kommer att få leka detektiv under dagarna och leta efter fel och brister i produkternas mjukvara. Du kommer jobba med både manuella och automatiserade tester, du kommer även få scripa en del i befintliga test. Detta får du lära dig på plats av trevliga och erfarna kollegor

Din profil

Krav:
  • Civilingenjör eller högskoleingenjör inom teknisk fysik, elektroteknik, datateknik
  • Engelska & Svenska i tal och skrift
  • Tycka att det är roligt att programmera och testa
Meriterande:
  • Kunskap om optiska nätverk
  • Kunskaper inom Python eller annat script språk
  • Erfarenhet av testning av mjukvara
  • Svenska
Som person gillar du att grotta och gräva i problem. Du ger inte uppförrän problemet är löst och har hela tiden en vilja att lära dig mer. Du är nyfiken och ser möjligheter och lösningar i allt. Framförallt har du ett brinnande intresse av testning! Du är noggrann och har öga för detaljer både när du testar våra system och när du dokumenterar ditt arbete!

Villkor

Start; November eller enligt överenskommelse
Ort: Stockholm Liljeholmen
Omfattning: Heltid
Arbetstider: 8-17
Mer info
Kontaktperson Max Adsjö
Telefon 0722 31 18 78
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Testare, Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 23 nov 2019 (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är en global leverantör av paketbaserade optiska nätlösningar. Kunden sitter i Liljeholmen och är i Sverige ca. 200 anställda.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.