Vi söker en fondhandläggare till vår kund på Kungsholmen

Vi söker en fondhandläggare till vår kund på Kungsholmen

Är du en nyutexaminerad ekonom som besitter ett brinnande intresse för finansmarknaden och vill jobba med fonder? Då kan detta var tjänsten för dig. Sista ansökningsdag är den 13e December och kan komma att tillsättas innan detta datum så skicka in din ansök idag!

Dina arbetsuppgifter

Som fondhandläggare hos vår kund så kommer dina arbetsuppgifter att innefatta:
  • Jobba med daglig fondhandel
  • Bevaka och kurssätta fonder
  • Fondbolagshändelser och hantering av fondflyttar
Utöver detta kommer du att sitta i interna avstämningar på en daglig, vecko och månadsbasis.

Din profil

Skallkrav:
  • Högskoleutbildning inom ekonomi
  • Erfarenhet från fonder/aktier
  • Tal och skrift i svenska samt engelska
  • Matematisk bakgrund
Utöver dessa kvalfikationer så krävs det även att du som person är noggrann, trevlig, flexibel och har ett sinne för siffror.

Villkor

Omfattning: Heltids vikariat 13 månader med chans till förlängning
Start: 7 Januari
Arbetstider: 8-17
Ort: Stockholm

Urval sker löpande så kom in med din ansökan redan idag!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är i huvudsak ett av Sveriges ledande pensionsbolag. Idag har de 2200 anställda som förvaltar ett kapital på cirka 600 miljarder.
Som bolag tror de på att genom ett starkt engagemang, stort ansvarstagande och en vilja att utvecklas kan ständigt nå nya höjder och göra skillnad för deras kunder varje dag. Mer information om företaget ges vid intervju.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.