Vi söker en driven säljare till ett snabbt växande företag!

Vi söker en driven säljare till ett snabbt växande företag!

Är du en grym säljare? Är du på konstant jakt efter nya utmaningar? Gillar du att tävla? Sök denna tjänst idag!

Dina arbetsuppgifter

I din roll som säljare kommer du att få leta upp och bearbeta nya kunder. Du kommer prospektera, ringa och boka in möten, gå på möten och sälja in företagets tjänst.
I rollen kommer du att få en dator, telefon och SL kort att arbeta med, men man utgår alltid från kontoret som är beläget mitt i centrala Stockholm. Det gäller att ha pondus i denna roll och våga ta för sig då du oftast kommer ha kontakt med personer inom HR.
I tjänsten kommer du arbeta mot de mål som företaget satt upp, men det är upp till dig som person att uppfylla målen och planera hur du ska gå till väga för att göra det.

Din profil

Krav:
  • Svenska i tal och skrift.
  • Minst ett halvt års erfarenhet som säljare.
  • Gymnasieexamen.
Vi söker dig som är otroligt tävlingsinriktad och gillar att anta nya utmaningar! Du ska vara en riktigt bra teamplayer och älska nya möten med människor! Här gäller det att ha huvudet på skaft, kunna planera sin vardag och arbeta efter uppsatta mål.
Du ska känna en stolthet över det du säljer och vilja vara en stor del av företaget!

Det företaget erbjuder dig är:
  • En spännande resa
  • Stora utvecklingsmöjligheter
  • Fint härligt kontor med riktigt bra miljö
Villkor

Arbetstider: 08-17
Omfattning: Heltid
Ort: Centrala Stockholm
Lön: Grund+ provision
Start: Omgående
Mer info
Kontaktperson Josefin Karlsson
Telefon 0735148036
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 juni (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Det företaget säljer och som du kommer sälja in är hälsokontroller till stora företag, det kan vara både små och stora företag. Så istället för att ett helt företaget ska ta sig till en vårdcentral för hälsokontroller så kommer alltså sjuksköterskor från erat företag åka direkt ut till kunden och gör en hälsokontroll på plats. Sen får kundens arbetsgivare välja hur dom hanterar resultaten. En smidig och lätt lösning för företag och en kul lösning att sälja.
Du kommer sitta i en öppen och motiverande miljö med dina kollegor och bli inspirerad. Ni jobbar individuellt men ska peppa varandra i teamet också

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst förmedlar vi på Framtiden kontakten men du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.