VA- projektör inom Vatten/Reningsverk

VA- projektör inom Vatten/Reningsverk

Vill du få chansen att jobba hos Europas ledande konsultteknikföretag? Har du tidigare erfarenhet inom projektering mot avloppsreningsverk eller vattenverk? Sök tjänsten idag, urvalet sker löpande.

Dina arbetsuppgifter

Som VA-projektör inom anläggning kommer du att jobba i stora projekt mot avloppsreningsverk och vattenverk som till exempel nya reningsverket i Henriksdal. Du kommer att projektera:
  • Rör
  • Pumpar
  • Ventiler
  • Instrument
  • mekanisk utrustning för avloppsreningsverk, vattenverk och pumpstationer.
Företaget jobbar med 3D projektering och använder sig av Autocad Plant 3D. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från relevant område och projekterat i 3D, i vilket program spelar ingen större roll.

Din profil

Skallkrav:
  • Relevant teknisk eftergymnasial utbildning
  • Ca 1 års erfarenhet från rör/pumpsprojektering (helst mot avloppsreningsverk och vattenverk)
  • Kunskaper i Svenska och engelska
Vi söker dig som tycker det är kul att jobba i en varierande, händelserik och fartfylld vardag. Här kommer du och ditt team jobba tätt ihop för att skapa de bästa slutresultaten till era kunder! Vi söker efter dig som är engagerad, initiativtagande och kommunikativ!

Villkor

Start: Omgeånde enligt ök!
Ort: Stockholm
Omfattning: Heltid
Mer info
Kontaktperson Lucas Bryggman
Telefon 0722661841
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Civilingenjör, Byggingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 27 nov 2020 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vårt kundföretag är Nordens ledande konsultföretag inom vatten och miljö. De bedriver även verksamhet internationellt. Deras uppdrag omfattar utredning, analys och projektering inom vatten, avlopp, avfall, förorenad mark samt miljöledning. Gruppen som nu söker ett extra tillskott är idag 13 st och arbetar främst med projektering av avloppsreningsverk och vattenverk.

Hos vår kund får du som medarbetare goda möjligheter till utveckling genom deras utbildningspaket, interna karriärmöjligheter och genom ett utökat individuellt ansvar för dig som önskar det. Du kommer att vara en del i ett glatt team av medarbetare där man värdesätter trivsel, engagemang och ansvar.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.