Välstrukturerad ekonom sökes

Välstrukturerad ekonom sökes

Har du erfarenhet av redovisning och löpande bokföring och vill ta nästa steg i karriären? Då har vi rätt tjänst för dig!
Ansök redan idag för att säkra din plats i urvalet, intervjuer sker löpande.

Dina arbetsuppgifter

Som ekonom hos vår kund kommer du att arbeta med löpande bokföring, skatter, lön, fakturering, redovisning och annan administration till både moder-, men också dotterbolag.
Arbetet som du utför kommer att ske självständigt men nära VD, CFO och projektledare.

Din profil

Vi söker en person som är nogrann, välstrukturerad och kan arbeta både självständigt och i team. Du är serviceminded, håller dina deadlines och är van att leverera med hög kvalitet. Som person är du bra på att analysera och prioritera samt ha en bakgrund och erfarenhet av redovisning och lön.

Skallkrav;
  • Relevant ekonomisk utbildning
  • Minst 1 års erfarenhet av redovisning och lön
  • Svenska och engelska i tal och skrift
Meriterande;
  • Kunskaper i Visma och Fortnox
  • Goda kunskaper av Excel
  • Erfarenhet av månadsbokslut
Villkor

Omfattning: Heltid, tillsvidare
Placeringsort: Bromma, Stockholm
Start: Omgånde eller enligt överenskommelse

Urval sker löpande, skicka in din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Agnes-Cecilia Bergqvist
Telefon 073-0279174
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom, Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund grundades 2016 och har ett huvudkontor i Stockholm som ett moderbolag till en växande grupp företag med olika verksamhetsinriktningar. De tillhandahåller det som behövs för att dessa företag ska växa och utvecklas. Det kan vara allt från försäljningsstöd, affärsutveckling, verksamhetsutveckling och processutveckling. De tillhandahåller också en gemensam plattform med tjänster såsom ekonomi/redovisning, avtalshantering, ledningssytem mm.

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.