Utvecklare sökes till företag i kreditbranschen.

Utvecklare sökes till företag i kreditbranschen.

Är du en driven utvecklare som vill nå tillfreställande resultat och drivs av att vara en del i ett framgångrikt företag?

Dina arbetsuppgifter

Dina främsta arbetsuppgifter är att utveckla kunders hemsidor och deras plattform för långivaren och låntagaren. Att hantera databasuppgifter som t ex kreditupplysningar är förekommande i tjänsten. Som utvecklare kommer du medverka under hela processen som innefattar riskanalys och kravspecifikationen från företagets kunder. Du kommer även arbeta med design och utveckling av mjukvara för plattformen och implementeringen av detta samt testning. Arbetsuppgifterna innefattar även dokumentation under processens gång.

Din profil

Vi söker dig som har ett intresse för IT och är analytiskt lagd. Som utvecklare behöver du också vara självgående, samarbetsvillig och vara driven att prestera och nå resultat.
Skallkrav:
  • Högskoleutbildning inom IT/systemutveckling.
  • Goda svenska och engelska kunskaper i både tal och skrift.
Meriterande:
  • Kunskaper inom azure
  • Ska ha kunskaper inom mjukvaruprogrammet DDD (Domain-Driven Design).
  • Ska ha kunskaper inom applikationsprogrammet Event sourcing.
  • Ska ha kunskaper inom CQRS .
  • Polska i tal
Villkor

Ort: Stockholm
Startdatum: Omgående eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Lön: Enligt kollektivavtal

Urval sker löpande så missa inte chansen. Skicka in din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Richard Zamani
Telefon 0722-31 40 81
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 17 okt (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kundföretaget har funnits sedan 2013 och befinner sig för tillfället i en expansionsfas. Förtaget är ett framgångsrikt företag i kreditbranschen som har utvecklat en egen unik förmedlingsplattform och marknadsplats där långivare kopplas samman med låntagare. Företaget består av ett sammansvetsat arbetslag med expertis inom ekonomi, juridik, finnas, marknadsföring samt systemutveckling. Som utvecklare på företaget kommer du samarbeta med andra på IT-avdelningen som är stationerade på andra orter i Sverige och ute i Europa.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.