Utvecklare med driftkunnighet sökes!

Utvecklare med driftkunnighet sökes!

Är du driven och ser till att få saker gjorda? Har du goda kunskaper inom drift och utveckling av websidor? Sök denna tjänst idag!

Dina arbetsuppgifter
  • Du kommer vara länken mellan utveckling och drift samt ansvara för att det två hemsidorna hos företaget fungerar som dom ska.
  • Du kommer arbeta med script, buggfix, automatisering, förstå data, dokumentera och lösa problem. Företaget har en helt egen servermiljö, eget moln och driftar allt helt själva.
  • Du kommer arbeta tillsammans med kollegor, men alla sitter inte tillsammans utan är på olika orter. Du kommunicerar med dina kollegor via SLACK och Github.
Vilka program kommer du att arbeta i?

- Linux (debian), Linux bash script (krav). Phyton, Java och Java Script.

Din profil

Krav för tjänsten!
  • Relevant IT bakgrund
  • Kunna Linux (debian) och Linux bash script
  • Java, Java script
  • Phyton
  • Svenska och Engelska i tal och skrift
Du måste ha en relevant IT bakgrund för tjänsten. Vi ser att du är stabil och pålitlig och drivs av att få saker gjorda. Du skriver och talar flytande svenska och engelska och har god kommunikationsförmåga. Du ser detaljer och löser problem så fort dem uppstår. Vi vill gärna att du har ett intresse för kryptovalutor/Bitcoin för att trivas bra i rollen. Har du själv vana eller erfarenhet av att handla med kryptovalutor är det starkt meriterande.

Villkor

Start: Omgående
Ort: Stockholm, Gamla stan
Omfattning: Heltid
Lön: Enligt överenskommelse
Arbetstider: 8-17

Urval sker löpande, sök nu!
Mer info
Kontaktperson Josefin Karlsson
Telefon 0735148036
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 sept (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget är det första svenska bitcoinbolaget, därefter har många gjort som oss och gått samma väg. Att vi fortfarande är störst i Norden visar också på att vi var rätt ute redan från början. Företaget är numera en veteran i den svenska bitcoinbranschen, vilket visar på både vår stabilitet men också vår förmåga att fortsätta vara relevanta för våra kunder i en bransch i ständig förändring, som bitcoinvärlden är.

Inom företaget finns det goda utvecklingsmöjligheter. I dagsläget har man ingen teamleader, så är det av intresse kan du även bli det. Företaget växer rejält och ska anställa ex antal tjänster under kommande tid. Du kommer få vara med och starta upp något riktigt häftigt och på så sätt ha goda utvecklingsmöjligheter inom företaget. Du kommer kunna få möjlighet till andra roller och mycket ansvar med tiden om intresset för det finns.
Inom företaget så ser dom till att träffas med jämna mellanrum för olika events. Dom ser positivt på personlig utveckling och på kontoret i gamla stan kommer du bli bortskämd med fri snackbar och gratis läsk. Finns även en kontorsansvarig som serverar kaffe.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.