Utvecklare med 3 års erfarenhet sökes till bolag på Södermalm

Utvecklare med 3 års erfarenhet sökes till bolag på Södermalm

Är du en erfaren utvecklare inom Java eller .Net? Trivs du med att jobba aktivt ute hos kunder? Nu söker vår kund en backend utvecklare med start omgående! Är det dig vi söker? Ansök idag!

Dina arbetsuppgifter

Som utvecklare hos vår kund kommer du att agera som konsult och bli tilldelad olika projekt som passar just din profil. I dagsläget eftertraktas det många backend utvecklare som kommer att ha i uppgift att åka ut till kund för behovsanalys och skräddarsy lösningar för just deras uppdrag. Det kan handla om Webportaler, SMS-tjänster, billing, integration av olika hänvisningssystem och sociala media och mycket mer. Exakt vilka arbetsuppgifter just du kommer att ha baseras mycket på vilken arbetserfarenhet du har sedan tidigare.

Din profil

Skallkrav:
  • Relevant YH- alt. Högskoleutbildning inom IT
  • Flytande svenska samt bra engelska i tal och skrift
  • Minst 3 års arbetserfarenhet av Backend- alt. Fullstack-utveckling
Meriterande:
  • Grundläggande kunskaper inom nätverk
  • Kunskap inom Episerver
  • Erfarenhet av frontend-utveckling
Då du kommer att arbeta ut mot vår kunds kunder så lägger vi stor vikt på att du besitter social kompetens samt är lyhörd och ödmjuk i dina samarbeten.

Villkor

Start: Januari 2020
Ort: Stockholm
Arbetstider: 8-17

Urval sker löpande så kom in med din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Fredrik Svelander
Telefon 0706285222
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sedan 1995 har vår kund bedrivit sin konsultverksamhet och erbjudit sina tjänster och produkter inom IT och telefoni. De är ett IT bolag med spetskompetens som specialicerar sig på att skräddarsy lösningar för sina kunder inom flertalet områden, som exempelvis: Kravställning, Systemutveckling, Systemintegration, Programmering, Nätverk (LAN/WAN), Drift & Underhåll och mycket mer. När det kommer till utveckling så har de en lång erfarenhet ifrån att ta fram enkla applikationer till mer komplexa system. De är med från idén till driftsättning och även förvaltar systemet under hela dess livscykel. De har även vana att vidareutveckla och förvalta befintliga system.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.