Utvecklare inom O365 och Sharepoint sökes till vår kund i Stockholm!

Utvecklare inom O365 och Sharepoint sökes till vår kund i Stockholm!

Har du ett stort intresse för utveckling inom SharePoint? Drivs du av att sätta fokus på modern mjukvaruutveckling samt effektivisera för att hjälpa kunder att jobba smartare? Är du en riktig stjärna på att utveckla inom O365?
Då har vi rätt tjänst för dig! Ansök redan idag för att säkra din plats i urvalet, intervjuer sker löpande!

Dina arbetsuppgifter

Som utvecklare inom SharePoint och Office 365 arbetar du i en snabbrörlig värld med både stora och komplexa projekt såväl som nya och innovativa IT-lösningar. Du kommer att arbeta fritt med ett härligt team och tillsammans med tekniska projektledare och förvaltningsledare driver de sina kunders lösningar framåt från arkitektur till verksamhetsutveckling och användarutbildning. Du kommer in med teknisk expertis och får möjlighet att jobba med allt från ren utveckling och förslag på arkitektur till teknisk konfiguration i SharePoint.

Din profil

Vi söker dig som trivs med att arbeta nära tekniken och har erfarenhet av att ta en teknisk roll i olika stadier av verksamhetskritiska projekt. För att lyckas i rollen tror vi att du har stor passion för teknik och gillar att hitta smarta och effektiva lösningar som hjälper våra kunder i deras vardag. Du är en social och driven person som trivs med att bygga relation med såväl kunder och kollegor.

Vi letar efter dig som stämmer så bra in som möjligt på punkterna nedan:
  • Kunskap motsvarande 1-2 års erfarenhet av utveckling inom SharePoint
  • Erfarenhet av TypeScript, React och .Net
  • Erfarenhet av molnbaserade lösningar såsom SharePoint Online, Azure och digitala samarbetsplattformar
  • Mycket goda kunskaper inom svenska och engelska
Villkor

Omfattning: Heltid, tillsvidare
Start: Omgående enligt överenskommelse
Placering: Stockholm
Arbetstider: Mån-fre 08-17

Urval sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen!
Mer info
Kontaktperson Agnes-Cecilia Bergqvist
Telefon 0730-279174
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är en av Europas mest expansiva tech-koncerner med plats för dig att växa, både professionellt och som individ. På företaget jobbar du i en snabbrörlig och vänlig miljö med stor möjlighet att påverka. De tror att engagemang skapas genom utmaningar, trygghet och flexibilitet. De pratar inte bara om den digitala utvecklingen - de leder den!

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.