Upphandlingsansvarig-bidmaster sökes!

Upphandlingsansvarig-bidmaster sökes!

Har du arbetat med offentliga upphandlingar sen tidigare? Vill du arbeta på ett företag som är internationellt och framgångsrikt?
Sök då denna spännande tjänst redan idag! Urval sker löpande...

Dina arbetsuppgifter

Som upphandlingsansvarig-bidmaster till vår kund kommer du främst att arbeta med upphandlingar och försäljning i region Stockholm. Du kommer även att vara ansvarig för försäjning och kundrådgivning till befintliga kunder i Stockholm med omnejd.
Exempel på arbetsuppgifter som upphandlinsansvarig-bidmaster:
  • Ansvara för kundansvarig och kundrådgivning till befintliga och nykunder
  • Upphandlingsansvarig
Din profil

Skallkrav:
  • Arbetslivserfarenhet inom offentliga upphandlingar
  • Arbetslivserfarenhet inom försäljning och kundrådgivning
  • Giltigt B-körkort
  • Goda datakunskaper (MS office, internet)
Meriterande:
  • Medecinsk och/eller ekonomisk utbildning
  • Arbetslivserfarenhet i medecinska branschen
Som person bör du vara någon som är lyhörd, engagerad och trygg. Du som person bör känna en självsäkerhet i att driva en hel affär i mål.

Villkor

Start: Enligt ök
Lön: Enligt ök
Arbetstid: Dagtid

Sök denna spännande tjänst redan idag! Urval sker löpande...
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 4 dec 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund erbjuder ett omväxlande, ansvarsfyllt och spännande arbete på ett internationellt framgångsrikt företag, med mycket utrymme för eget ansvar och egenpåverkan. Vår kund har ett positivt arbetsklimat, engagerade kolleger och bra teamwork, en platt hierarki samt transparenta och korta kommunikationsvägar. Med lång erfarenhet och stort engagemang utvecklar vår kund medicinska hjälpmedel som stöttar patienter under hela deras behandlingstid.

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.