U4B-konsult till centrala Stockholm!

U4B-konsult till centrala Stockholm!

Vill du bli eller är du en av marknadens bästa Agressokonsulter? Vi söker just nu en Agressokonsult till en spännande kund!

Dina arbetsuppgifter

Som Agressokonsult är du placerad i Stockholm, men deras kunder finns över hela Sverige.
Du kommer ingå i ett nätverk med Agressokonsulter som är placerade i Borlänge, Karlstad och Stockholm. Du verkar inom ramen för deras Application Center Agresso, där kundens Agressoåtaganden är samlade.

Din profil

Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning med inriktning mot ekonomi eller mot IT.
Du har arbetat med systemet Agresso under minst två år och är väl insatt i dess datamodell och några av dess moduler. Du har erfarenhet av att sätta upp och konfigurera en eller flera Agressomoduler utifrån den unika kundens behov och vi ser helst att du arbetat med rapporter och utdata.
- Erfarenhet och kunskap av BI-lösningar kopplade till Agresso samt integrationer från/till Agresso från omgivande verksamhetssystem eller drivit Agresso-projekt hos kund är meriterande.

Kommunikationen i våra kunduppdrag sker i huvudsak på svenska, vilket gör att vi kräver god kunskap i svenska språket.
Vi söker dig som har förmåga att se helheten i det område där krav ska fångas och har förmågan att sätta in sig i ett användarperspektiv. Du är lösningsorienterad och sätter alltid kunden i fokus.
Som person är du driven och har en stor vilja att alltid leverera.
Du delar med dig av din kunskap, är ödmjuk och har lätt för att samarbeta. Vidare vill du utvecklas inom spännande och utmanande projekt.

Villkor

Omfattning: Heltid
Tjänstgöringsort: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse med kund
Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse

Urval och intervjuer sker löpande så ta chansen redan idag och skicka in din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Systemadministration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 20 nov 2020 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kunden är en global leverantör av tjänster inom it och affärsprocesser. De finns på 30 olika platser i Sverige och är över 78 000 medarbetare runt om i världen. Mer information får man på en intervju.

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.