Trainee sökes till Affärskonsultroll i Stockholm!

Trainee sökes till Affärskonsultroll i Stockholm!

Vill du ha möjligheten att växa inom ett stort IT-konsultbolag och bredda din utbildning? Är du nyexaminerad Högskole- eller Civilingenjör med koppling till produktion, planering, inköp eller lager/industri? Missa inte denna chansen, ansök om den sista Traineeplatsen med start i augusti!

Dina arbetsuppgifter

Vår kund erbjuder nu en unik chans för dig som har Civilingenjörs- eller motsvarande relevant Högskoleutbildning med inriktning mot industriell ekonomi, produktion/planering eller lager/industri. I detta Traineeprogram får du möjligheten att växa och bredda dina kunskaper för att efter 6 månader arbeta som Affärskonsult. Du kommer att få delta i en intensiv utbildning i kundens ERP-system M3, för att efter avslutad utbildning ingå i internationella och nationella implementeringsprojekt. Detta kan komma att medföra en del resor. Som stöttande funktion har du en mentor som finns nära till hands under programmets gång.

Din profil

Personen som blir antagen till programmet måste ha en stark drivkraft, kunna arbeta väl i grupp, och vara duktig på att bygga relationer.

Skallkrav
  • Relevant Universitets- eller Högskoleutbildning, gärna Ingenjör med inriktning mot industriell ekonomi eller produktion/planering.
  • Svenska och engelska i tal och skrift.
  • Körkort.
  • Erfarenhet av en kundbemötande roll, gärna inom efterfrågade inriktningar.
Meriterande

- Erfarenhet av M3 eller annat affärssystem

Villkor

Arbetsort: Stockholm
Start: Augusti
Mer info
Kontaktperson Camilla Lindström
Telefon 0723 01 66 81
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Civilingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 27 juni 2019 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett ledande IT-konsultbolag som specialiserar sig inom utveckling, implementering och underhåll av digitala affärslösningar. Med djup branschkunskap, teknisk expertis och gedigen kundförståelse är de idag fler än 2000 medarbetare runtom i världen.

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.