Tieto söker en junior systemutvecklare

Tieto söker en junior systemutvecklare

Vi söker dig som är redo för ta ditt nästa kliv i din karriär och är hungrig på att få möjligheten att växa i rollen som IT-konsult på ett ledande mjukvaru- och tjänsteföretag.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta som systemutvecklande affärsanalytiker inom finansiella system mot Tietos kunder. Du kommer att fokusera på att lära dig Tietos kortlösningar och växa till att bli en expert inom området framöver. En utav deras lösningar, EntraCard, kommer till en början vara det du kommer att lägga fokus på att lära dig på en teknisk nivå för att med tiden utveckla branschkunskap och expertis. För just EntraCard arbetar de med en IBMi serie och utvecklar i programmeringsspråket RPG som du kommer att få chansen att lära dig i deras programmeringsutbildning.

Din profil

Skallkrav
  • Relevant högskoleutbildning inom IT
  • Flytande kunskaper i svenska och engelska
  • Genuint intresse för ekonomi/finansiella system
Meriterande
  • Erfarenhet av:
  • Programmering
  • Databaser - SQL skript
  • Ekonomirelaterade uppgifter
Villkor

Arbetstider: Heltid, 8-17
Placering: Stockholm, Värtahamnen
Start: Omgående
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 22 nov 2019 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Som systemutvecklare hos Tieto kommer du att jobba för ett projekt inom enheten IRPC (Instant, Retail Payments and Cards) som är en del av Tieto Payments. Inom enheten så sitter det 300 personer och jobbar med lösningar gällande Instant Payments, Kredit- och Debitkort samt Infrastruktur för betalningslösningar gentemot Retail. De jobbar med kunder globalt och deras lösningar stöttar banker, kortutgivare, statliga organisationer att hantera betalningar inom Retail.

Nedan finner du ett kort klipp om Tieto
https://www.youtube.com/watch?v=Rq9GJzrfGFA

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.