Testare till spännande bolag inom identitet och säkerhet!

Testare till spännande bolag inom identitet och säkerhet!

Har du ett stort intresse för teknik och vill arbeta på ett marknadsledande bolag inom sin bransch? Då kan det här vara jobbet för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som testare hos vård kund kommer du att arbeta med testautomatisering samt manuell testning av vår kunds mobila lösningar. Du kommer att få arbeta i flera programmeringsspråk men främst Java och även använda dig av Selenium. Du kommer att få arbeta tillsammans med kollegor både i Sverige och utlandet och tillhöra ett team med stort fokus på lagkänsla.

Din profil

Vi söker dig som är en teamplayer och som är öppen och genuint intresserad av såväl teknik som säkerhet.

Krav:
  • Relevant utbildning från YH eller högskola
  • Kunskaper inom Java
  • Svenska och engelska i tal och skrift
Meriterande:
  • Erfarenhet av Selenium
  • Intresse för automatisering
Villkor

Start: Omgående, eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Placering: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Urval och intervjuer sker löpande så skicka din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Jennifer Pettersson
Telefon 072-240 81 84
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Testare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 4 dec (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget är ett innovativt och snabbväxande företag som utvecklar identitets- och säkerhetslösningar för fysisk och digital access. Det är ett globalt företag med 300 medarbetare utspridda i Europa, USA och Indien samt ett globalt partnernätverk. Företagets mission är att bidra till att skapa ett säkert samhälle och deras helhetslösning är kompatibel till de flesta system för fysisk och digital access.
Företaget erbjuder en chans att vara med på en spännande resa som även innebär utvecklingsmöjligheter för rätt person. Det finns även möjlighet till arbete utomlands.

Mer information om företaget ges vid intervjutillfälle.

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.
För denna tjänst förmedlar vi på Framtiden kontakten men du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.