Testare som vill strukturera sitt eget arbete!

Testare som vill strukturera sitt eget arbete!

Har du ett intresse för testning och vill planera testprocessen från grunden? Är du sugen på att komma in på ett företag som präglas av social arbetskultur och öppenhet? Då har vi rätt tjänst för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som testare kommer du att vara ansvarig för att både lägga upp arbetet kring testningen (genom bl.a. planering och strukturering), dokumentation och även utförande av tester innan all webbaserad program/data/formulär släpps på företagets hemsida eller i affärssystemet. Du kommer att arbeta i Jenkins program. Du kan kommer att ha uppgifter som t.ex.:
  • Konfiguration av testverktyg/serverprogramvara
  • Utveckla och genomföra tester
  • Skriva och köra kodade tester
  • Unit Testing
  • Integrationstester
Din profil

Vi söker en person som är självgående med ett genuint intresse för testning och programmering. Du är en glad, social person som drivs av att hålla kvalitet och noggrannhet i ditt arbete

Krav:
  • YH eller IT högskola inom programmering
  • Erfarenhet inom testning, t.ex. automatiserad testning
Det är ett plus om du har:
  • Erfarenhet av PHP, JavaScript
  • Teknisk bakgrund
Villkor

Start: 4/2-2019
Placering: Centralt Stockholm City
Arbetstider: Kontorstider, 08-17:00
Omfattning: 100%
Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 7 feb (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget vi söker åt bedriver lån och försäkringsförmedling till privatpersoner med visionen att göra låntagande enklare, utan svåra processer och komplexa ord. Tjänsten de tillhandahåller är gratis för användare och agerar som en hjälpande hand mellan privatperson och bank

Det är totalt 120 anställda, fördelat på kontor i både Stockholm och Göteborg. Personalen jobbar på avdelningarna IT, HR och Sälj

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.